Ешлі Грін

Ешлі Грін (Ashley Green / Эшли Грин) народилась 21 лютого 1987 р. у містечку Джексонвіль (штат Флорида) у сім’ї Джо і Мішель Грін. “Я завжди буду флоридською дівчинкою з південним корінням”, – так каже про себе акторка, яка закінчила школу Wolfson High School і учбовий заклад University Christian School. Коли Ешлі виповнилося сімнадцять років, вона вирушила до Лос-Анджелесу і там всерйоз зайнялася творчою кар’єрою. Спочатку Грін вчилася у студії Лі Страсберга і планувала стати подіумною моделлю, проте спеціалісти переконали дівчину, що її зріст не відповідає вимогам і тому стане завадою для досягнення справжніх висот. Їй порадили зосередити увагу на рекламній діяльності. З часом Ешлі зрозуміла, що її більше цікавить кіно й телебачення, ніж модельний бізнес, і спроб повернутися на подіум не робила.

eshl_1.jpg

Продовжити читання “Ешлі Грін”

Арахнід

Арахнід (Arachnid / Арахнид). Іспанія, 2001. Режисер Джек Шолдер. У ролях: Кріс Поттер, Алекс Рід, Хосе Санчо, Ноїс Асенсі, Равіль Ісянов.

ТВІ, п’ятниця 2 липня, 22.00

Наукова експедиція знаходить на тихоокеанському острові космічний корабель з іншої планети. Але невдовзі після висадки дослідники стають жертвами невідомого науці вірусу, який перетворює людей на гігантських павуків… Іспанський хоррор на павучу тему вийшов не менш мерзенний, ніж його голлівудські аналоги.

Роуз Бірн

Роуз Бірн (Rose Byrne / Роуз Бирн) народилась 24 липня 1979 р. у Белмейні, передмісті Сіднея. Вона молодша з чотирьох дітей у сім’ї: у неї є дві старші сестри Люсі та Еліс і брат Джордж. У жилах Бірн тече суміш ірландської та шотландської крові. Її мати Джейн була адміністратором у школі, а батько Робін – статистиком і ринковим аналітиком. Роуз з дитинства мріяла стати театральною актрисою і з 8 років грала в “Австралійському театрі молоді” в Сіднеї. В 11-12 років вчилась у коледжі Бредфілд, а у 13 знялась у своєму першому фільмі “Лялька Далласу”. У 18 років Роуз дебютувала на великому екрані в картині “Пальці віялом”, проте критики й глядачі практично не звернули на неї уваги.

byrne1.jpg

Продовжити читання “Роуз Бірн”

Лицар дня

Лицар дня (Knight and Day / Рыцарь дня). Комедійний бойовик. США, 2010. Режисер [Джеймс Менголд->james-mengold]. У ролях: [Том Круз->tom-cruise], [Камерон Діас->cameron-dias], Пітер Сарсгард, Хорді Молья, Пол Дано, Віола Дейвіс, Меггі Грейс.

Самотня молода жінка Джун (Діас) знайомиться з привабливим Роєм Міллером (Круз), який виявляється секретним агентом, на якого полює уся організація, на яку він ще вчора працював. Джун спочатку стає заручницею, а далі спільницею опального шпигуна… Продовжити читання “Лицар дня”