Анна Попплуелл

Анна Попплуелл (Anna Popplewell / Анна Попплуэлл) народилась 16 грудня 1988 р. у Лондоні. Її батько Ендрю Попплуелл – королівський юрист, мати Дебра Ломас – лікар-імунолог. Анна – найстарша дитина у сім’ї, у неї є 19-річна сестра Лулу та 16-річний брат Фредді, які теж стали акторами. Уроки акторської майстерності вона почала брати з чотирьох років, тому що це був єдиний доступний для її віку літній гурток, з шести років займалась у школі драматичних мистецтв у Лондоні і активно працювала на сцені, потім почала з’являтися в рекламі. У кіно Анна вперше знялась у десять років, дебютувавши у телевізійному фільмі “Бухта пірата” (1998).

poppl1.jpg

Продовжити читання “Анна Попплуелл”

Принц пістолетів

Принц пістолетів (Urban Justice / Принц пистолетов). США, 2007. Режисер Дон Е. Фонтлерой. У ролях: Стівен Сігал, Едді Гріффін, Кірк Воллер, Джейд Йоркер, Кармен Серано.

ICTV, середа 3 листопада, 23.05

Колишній агент спецслужб Саймон Балестер у відчаї: вбили його сина. Поліція підозріло затягує розслідування. Батько не збирається ставити у цій справі крапку і сам береться за роботу… Ще один зроблений спеціально для відео фільм Сігала, про який, власне, більше нема чого сказати.

Брендон Рут

Брендон Рут (Brandon Routh / Брэндон Рут) народився 9 жовтня 1979 р. у Де Мойні (штат Айова). Його брат працює офіцером поліції у цьому місті. Майбутній актор навчався в університеті Айови і одночасно брав участь у постановках театру Норуолка. Його першою професійною роботою була роль у серіалі каналу ABC “Вихід дивного чоловіка” (1999), після якої його запросили у популярні телесеріали “Дівчата Гілмор” (2000) та “Без одягу” (1999).

ruth1.jpg

Продовжити читання “Брендон Рут”