Роузі Хантінгтон-Вайтлі

Роузі Хантінгтон-Вайтлі (Rosie Huntington-Whiteley / Роузи Хантингтон-Уайтли) народилась 18 квітня 1987 р. у Плімуті (Великобританія). Кар’єру моделі вона почала у 16 років під час навчання у коледжі Тавісток, після відправки анкети на здобуття вакансії спеціаліста із зв’язків з громадськістю в модельне агентство Profile Models у Лондоні. Роузі дебютувала на подіумі у 2004 р., з’явившись на показі тижня високої моди у Нью-Йорку, потім знімалась у рекламі таких компаній, як Abercrombie & Fitch, Bloomingdale’s, Clinique, DKNY, French Connection, L.A.M.B., Pepe Jeans та Ralph Lauren.

rosie_huntington1.jpg

У 2006 р. у книзі “Модний Вавилон” Імоджен Едвардс-Джонс занесла Роузі до трійки найперспективніших моделей Великобританії, разом з Лілі Коул та Лілі Дональдсон. Того ж року вона почала рекламувати нижню білизну Victoria’s Secret і з’явилась у календарі Піреллі, знятому Террі Річардсоном, разом з Мірандою Керр, Лілі Коул, дочкою Гевіна Росдейла Дейзі Лоу, Аною Беатріс Баррош, Еббі Лі Кершоу та ін. Разом з британським актором Семом Райлі Хантінгтон-Вайтлі стала обличчям розкішної рекламної кампанії Burberry F/W 2008.

rosie_huntington2.jpg

У 2008 р. видання The Daily опублікувало знімок Роузі, яка вживала наркотики на якійсь вечірці. Подейкують, що саме це стало причиною розірвання її контракту з Burberry. Незважаючи на це, наприкінці 2009 р. модель підписала трирічний контракт з Victoria’s Secret. Вона також постійно з’являється на сторінках журналів Vogue, ELLE, Harper’s Bazaar, Marie Claire тощо. На церемонії вручення нагород “ELLE Style Award 2009” у Лондоні Хантінгтон-Вайтлі відзначили призом у номінації “Найкраща супермодель року”.

rosie_huntington3.jpg

У пробах на головну жіночу роль в третіх “Трансформерах” брали участь багато юних актрис та моделей. Врешті-решт Майкл Бей скоротив список кандидаток до трьох: Роузі Хантінгтон-Вайтлі, Сара Райт та Бруклін Деккер. На першій режисер і зупинив свій вибір: раніше він знімав відео для Victoria’s Secret, та й взагалі у нього слабкість до супермоделей. У порівнянні з іншими претендентками у Хантінгтон-Вайтлі взагалі не було досвіду роботи у кіно (вона лише грала саму себе у двох телефільмах “Шоу моди Victoria’s Secret” 2006 та 2007 рр.). Тому їй довелося за два тижні пройти швидкий курс акторської майстерності. Зйомки “Трансформерів-3” почались 17 травня 2010 р. у Лос-Анджелесі.

Роузі зустрічалась з сином Ронні Вуда, Олів’є Мартінесом тощо. Зараз її бойфренд – зірка бойовиків Джейсон Стетем.

1 коментар для “Роузі Хантінгтон-Вайтлі”

  1. Звичайно шкода шо Меган Фокс вже не буде в третіх трансформерах, вона дійсно вносила якусь родзинку в фантастичний бойовик про роботів. Але ця модельо-артистка також бачу далеко від меган не втекла))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *