Панда кунг-фу-2

Панда кунг-фу-2 (Kung Fu Panda 2 / Панда кунг-фу-2). Анімація / пригоди / комедія. США, 2011. Режисер Дженніфер Ю Нельсон. Ролі озвучують: [Джек Блек->jack-black], [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], [Дастін Хоффман->dustin-hoffman], Джекі Чан, Жан-Клод Ван Дамм, [Гарі Олдмен->gary-oldman], [Сет Роген->seth-rogen], [Люсі Ліу->lucy-liu], Дейвід Крос, Мішель Йєо.

kung-fu-panda-2-poster.jpg

Панда По щасливо живе у Долині Миру, охороняючи її разом з іншими легендарними воїнами. Але їх спокійному життю загрожує поява небезпечного лиходія лорда Шена, який планує використати секретну зброю, щоб завоювати країну.

З 26 травня стрічку “Панда кунг-фу-2” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

Режисер Дженніфер Ю Нельсон працювала також над першою “Пандою”.

Постановкою анімаційних бойових сцен займався аніматор-супервайзер Родольф Гуеноден. “Ми не хотіли, щоб По став таким собі Брюсом Лі, – розповідає він. – Хоч він і багато тренувався, він все одно залишається трохи незграбним, однак у нього є власний стиль – стиль панди”.

Головним новим персонажем другої частини пригод панди став лиходій лорд Шен, павич-альбінос. Нового ворога вирішили зробити страшнішим у плані інтелектуальному та емоційному. Для нього також довелося вигадувати особливий бойовий стиль. Аніматори дивились Олімпіаду в Пекіні і робили багато нарисів під час змагань зі спортивної гімнастики, де дівчата використовували різні снаряди і були дуже гнучкими, ніби текучими. Вони вирішили, що слід показати щось середнє між справжнім бойовим мистецтвом і цими несподіваними рухами.

Багато сил аніматори витратили на детальне відтворення мандрів героїв. Вони навіть вирушили до Китаю, де черпали натхнення серед реальних пейзажів. Команда відвідала стародавнє закрите місто Піньяо, монастир і Пекін, але найбільше часу провела в Ченду, місті у південно-західній провінції Сичуань: саме там живуть 80% усіх панд Китаю, і там знаходиться центр їх розведення і вивчення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *