Зелений Ліхтар

Зелений Ліхтар (Green Lantern / Зеленый Фонарь). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2011. Режисер Мартін Кембелл. У ролях: [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], [Блейк Лайвлі->blake-lively], Пітер Сарсгард, Марк Стронг, Анджела Бассет, Тім Роббінс.

green_lantern_poster.jpg

Корпус Зелених Ліхтарів багато століть захищав міжгалактичний закон, і кожен з його членів носив перстень, який дарував йому суперсили. Проте коли могутній ворог став загрозою для рівноваги у Всесвіті, його доля опинились в руках новобранця, першої людини в історії загону – Хела Джордана (Рейнольдс).

З 16 червня стрічку “Зелений Ліхтар” можна буде переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Проект, пов’язаний з цим супергероєм, “фабрика мрій” почала розробляти ще у 2007 р. Режисером призначили Грега Берланті, він же написав сценарій разом з Марком Гугенхаймом та Майклом Гріном. У лютому 2009 р. Берланті в режисерському кріслі змінив Кембелл (“Золоте Око”). Берланті залишився продюсером картини разом з Дональдом Делайном.

Джеффрі Раш, Майкл Кларк Данкан та Кленсі Браун озвучили персонажів-прибульців, створених на екрані за допомогою комп’ютерних технологій.

Виконавиця головної жіночої ролі Лайвлі розповідала, що, хоча у фільмі у неї було не так вже й багато трюків, вони потребували чималих зусиль. Зйомки проходили у Новому Орлеані, де процвітає культ їжі і готують надзвичайно смачні страви. У акторки були відразу дві кухні, тому фізичні тренування у цей час були їй вкрай необхідні. Щоб розворушити себе у вільний час, Лайвлі починала танцювати під музику з відомого мультфільму “Король Лев”. Коли ж настрій був зовсім поганий, Блейк покращувала його за допомогою солідної порції шоколадного морозива.

1 коментар для “Зелений Ліхтар”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *