Зоонаглядач

Зоонаглядач (Zookeeper / Мой парень из зоопарка). Комедія. США, 2011. Режисер Френк Корачі. У ролях: [Кевін Джеймс->kevin-james], [Розаріо Доусон->rosario-dawson], Леслі Бібб, Кен Жонг.

zookeeper_poster.jpg

З 21 липня стрічку “Зоонаглядач” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Наглядач Гріффін (Джеймс) вирішує звільнитися із зоопарку і знайти більш престижну роботу. Тварини у паніці йдуть на відчайдушний крок: порушують багатовікову обітницю мовчання – насправді усі вони вміють говорити людською мовою…

Координатором тварин на знімальному майданчику був Марк Форбс з компанії Birds&Animals Unlimited. Багатий досвід допоміг йому знайти різних екзотичних звірів і птахів, дресированих для зйомок у кіно. “Усі тварини, які з’являються у кадрі, народились у неволі і пройшли багаторічне тренування, буквально з ранніх років, – пояснює Форбс. – І у кожного з них є той чи інший досвід роботи на камеру. Вони звикли до того, що навколо них є багато людей, камер та освітлювальних приладів. Всю активність знімальної групи контролювала організація American Humane. Тварин ми зібрали з усіх кінців країни – ведмедів зі штату Юта, а левів – з Лос-Анджелесу”. Проте одна з тварин на екрані все ж таки не справжня: горилу Берні, яка стає найкращим другом Гріффіна, зіграла аніматронна модель, створена фахівцями з компанії Amalgamated Dynamics Inc.

Звірів, які допомагають герою, озвучили: Адам Сендлер, Шер, Сильвестр Сталлоне, Нік Нолт, Джадд Апатоу, Джим Брюер, Джон Фавро, Фейзон Лав, Річі Мінервіні, Мая Рудольф, Баз Раттен.

Джеймс також виступив співавтором сценарію та співпродюсером картини. Доусон, працюючи над роллю ветеринара і орнітолога, яка спеціалізується на орлах, багато часу проводила зі своєю “протеже” – орлицею Сідні. Це допомагало їй зрозуміти, чому героїня так поводиться в тій чи іншій ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *