Леслі Манн

Леслі Манн (Leslie Mann / Лесли Манн) народилась 26 березня 1972 р. у Сан-Франциско (штат Каліфорнія). Свою кар’єру у світі шоу-бізнесу вона почала у 17 років з рекламних роликів. Першу дійсно велику роль Леслі отримала у лікарняній драмі “Країна птахів”, яку, втім, закрили через два тижні після того, як Манн потрапила до знімальної команди. Акторка не впала у відчай і продовжила активно шукати, хапаючись практично за кожну пропозицію, яку отримувала.

lmann1.jpg

Після кількох не дуже помітних проектів, одним з яких була малобюджетна романтична комедія “Речі, про які я тобі ніколи не казала” (1996) сценариста і режисера Ізабель Койксе, Леслі нарешті пощастило. У 1996 р. актриса обійшла 500 конкуренток у боротьбі за роль подруги [Метью Бродеріка->mathew-broderick] у “чорній комедії” [“Кабельник”->cable-guy], головну роль у якій виконав надзвичайно популярний тоді [Джим Керрі->jim-carrey]. Саме під час зйомок цього фільму Манн познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Джаддом Апатоу. Продюсера настільки вразило прослуховування актриси, що він твердо вирішив, що вона стане його дружиною. Після року залицянь, у 1997 р., вони одружилися.

lmann2.jpg

Того ж року Леслі зіграла Урсулу Стенхоуп, чарівну американську спадкоємицю, яка закохується у героя Брендана Фрейзера, у комедії “Джордж із джунглів”, кіноадаптації однойменного мультсеріалу 60-х. Наступні два роки акторка намагалась приділяти більше часу своїй сім’ї і чоловіку, тому не знімалась, а на екрани повернулась у 1999 р., зігравши багатійку у комедії “Великий тато” з [Адамом Сендлером->adam-sandler]. Нове тисячоліття Манн розпочала з трагікомедії “Парфум” Майкла Раймера та Хантера Карсона з Полом Сорвіно, Джеффом Голдблумом та Кармен Електрою, потім знялась з Джейсоном Лі у кримінальній комедії Брюса Маккалоха “Вкрасти Гарвард”. Її по-справжньому запам’ятали завдяки ролі п’яниці, яка втрачає свідомість за кермом, у режисерському дебюті Апатоу “Сорокарічний та незайманий” (2005), який став несподіваним комедійним хітом сезону. Через рік Леслі перевтілилась у старшу сестру героїні Кетрін Хігл в іншій картині свого чоловіка – “Трішки вагітна”. Ця стрічка теж користувалась надзвичайним успіхом у прокаті.

lmann3.jpg

У 2008 р. Манн знялась у комедії “Школа виживання”, а наступного року вийшло три фільми за її участю, в тому числі “Приколісти” Апатоу. У комедії “Хочу як ти” (2011) Манн виконала роль дружини одного з двох головних героїв.

Дочки Манн і Апатоу, Мод та Айріс,які живуть разом з батьками у Лос-Анджелесі, вже встигли з’явитись на екранах у фільмах свого батька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *