Нокаут

Нокаут (Haywire / Нокаут). Шпигунський трилер. США, 2012. Режисер [Стівен Содерберг->steven-soderberg]. У ролях: Джина Карано, [Ченнінг Татум->channing-tatum], [Юен Макгрегор->ewan-mcgregor], [Антоніо Бандерас->anthonio-banderas], [Майкл Даглас->michael-duglas], [Майкл Фассбендер->michael-fassbender], Білл Пекстон, Майкл Ангарано, Матьє Кассовіц.

haywire_poster.jpg

З 19 січня стрічку “Нокаут” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Меллорі Кейн – спецагент, яка виконує секретні завдання уряду у найнебезпечніших куточках світу. Невдовзі після успішного звільнення китайського журналіста вона дізнається, що його вбили, а всі докази вказують на неї як на головного підозрюваного…

Головна виконавиця – чемпіонка боїв без правил, яка володіє оригінальною технікою бою, де змішані карате, джиу-джитсу, дзюдо, реслінг, бокс, самбо, кікбоксинг. Для постановника було важливим, щоб Джина сама виконувала небезпечні трюки, оскільки він хотів обійтися без спецефектів у сценах бійок. Содерберг спробував зняти сучасний “З Росії з любов’ю” з героїнею, яку режисер називає жіночим варіантом Стівена Сігала.

На свою першу зустріч зі Стівеном Джина прийшла з синцем під оком, отриманим під час спарингу. [“Ерін Броковіч”->erin-brocovich] та [“Траффік”->traffic] Содерберга були серед її улюблених фільмів. Починаючи роботу над новим проектом, режисер ставив собі дві мети: відкрити нову актрису, зовсім не схожу на Анжеліну Джолі, і дати Карано можливість розкрити свій талант у майбутньому, такий же шанс, який 23 роки тому отримав Сігал.

Навіть відомі круті хлопці Голлівуду були трохи налякані фізичною силою дебютантки і водночас зачаровані її вродою. Фассбендер порадив Макгрегору, якому довелося зніматися у сценах бійок з Джиною, “просто тікати”. Під час зйомок Юен випадково ударив Карано по голові і сильно забив руку, тоді як вона нічого не відчула і спитала лише: “З тобою все добре?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *