Джек і Джилл

Джек і Джилл (Jack and Jill / Такие разные близнецы). Комедія. США, 2011. Режисер Денніс Дуган. У ролях: [Адам Сендлер->adam-sandler], [Кеті Холмс->katie-holmes], [Аль Пачіно->al-pacino], Дейвід Спейд, Норм Макдональд.

jack_and_jill_poster.jpg

З 2 лютого стрічку “Джек і Джилл” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Джек (Сендлер) та його сестра-близнюк Джилл (Сендлер) бачаться раз на рік, однак під час цих кількох днів схожі на кота з собакою. Джек робить помилку, запропонувавши сестрі затриматись у них в домі ще й на свято Хануку і відірватися від душі…

Це восьмий спільний проект Сендлера і режисера Дугана. “Під час зйомок я ніколи не забував, що Джека і Джилл грає одна й та сама людина, – згадує постановник. – Але, дивовижно, я мимоволі ставився до Джилл як до самостійного персонажу. Адам, звичайно ж, не розгулював на майданчику у жіночій сукні. Однак вся знімальна група, не змовляючись, невдовзі почала ставитись до Джилл як до героїні, на роль якої підібрали напрочуд схожу на Адама актрису”. Співавтор сценарію Стів Корен впевнений, що з роллю Джилл у Сендлера проблем виникнути не могло: попрацювати йому довелося з Джеком, персонажем нервовим, зовсім на актора несхожим.

“Мій герой – актор, який перебуває у глибокій творчій кризі, – вважає Пачіно. – Він забагато працював, ролі набули занадто велике значення у його житті, і це почало впливати на його душевне здоров’я. Вочевидь, все це вилилося ще й у найглибшу депресію. Саме такий напрям я вибрав, коли готувався до ролі самого себе, не схожого на мене. Ясна річ, всі риси мого героя довелося загострити до межі – адже це комедія. Проте разом з тим я намагався не перегравати, щоб навіть божевілля виглядало переконливим”. Для режисера співпраця з Алем була безцінним досвідом: Дуган просто не знав, чого чекати від серйозного актора, однак той без найменших проблем вписався в божевільний стиль Сендлера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *