Viasat створює TV-гід — додаток до Facebook та iPhone

Viasat створює TV-гід — додаток до Facebook та iPhone, який дозволить знаходити найбільш цікаві для тебе фільми та  програми!

Компанія Viasat випустила функціональні додатки для Facebook та iPhone, які дозволяють користувачам бути в курсі всього, що відбувається в світі телебачення та кіно.

http://www.facebook.com/Viasat.TVGuide

TV-гід надає доступ до зручної телепрограми (тільки на обрані користувачем канали), пропонує найбільш цікаві передачі та фільми, дозволяє отримувати унікальну інформацію про кінематограф та телебачення. Завдяки добре продуманому функціоналу додаток дозволяє читати новини кіно, дізнаватися телепрограму, ділитися інформацією з друзями – і все це, не виходячи зі своєї сторінки на Facebook, або на екрані вашого телефону!

Набір функцій, які виконує додаток, надзвичайно широкий. За допомогою TV-гід користувачі зможуть створити власну телепрограму, в яку входитимуть тільки цікаіві їм канали; дізнатися про найпопулярніші передачі у різних категоріях; подивитися трейлери анонсованих фільмів та вирішити, чи варті вони перегляду. Окрім управління телепереглядом, за допомогою додатку TV-гід можна задовольнити свою цікавість до кіно та поділитися своїми думками та смаками із друзями. У різних розділах додатку читачі знайдуть новини кіно, цитати з юлюблених фільмів та сералів, цікаві невідомі факти а також унікальну інфографіку до найкращих фільмів та серіалів.

Всім цим можна зручно та красиво поділитися на своїй сторінці, рекомендуючи друзям те, що вам цікаво, та запрошуючи їх до обговорення ваших вподобань.

Цей додаток було створено для того, щоб надати глядачам можливість самим обирати що і як дивитися. Обирати та переглядати тільки те, що вони хочуть, і що цікаво їм. Viasat враховує смаки своїх глядачів та надає їм найсучасніший путівник у світі телебачення – додаток TVGuide для Facebook та IPhone.

Посилання для завантаження додатку : http://itunes.apple.com/ru/app/viasat-tvgid/id497351188?mt=8

Відеопрезентацію про роботу посилання ви можете подивитися за адресою http://vimeo.com/36410335

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *