Рок на віки

Рок на віки (Rock of Ages / Рок на века). Мюзикл / драма. США, 2012. Режисер Адам Шенкман. У ролях: [Джуліанна Хаф->julianne-hough], Дієго Бонета, [Том Круз->tom-cruise], [Кетрін Зета-Джонс->catherine-zeta-jones], [Алек Болдуїн->alec-boldwin], [Малін Акерман->malin-akerman], [Рассел Бренд->russel-brand], [Пол Гіаматі->paul-giamatti].

rock_of_ages_poster.jpg

З 14 червня стрічку “Рок на віки” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Шеррі Крістіан (Хаф), яка мріє стати актрисою, приїздить у Лос-Анджелес і влаштовується працювати офіціанткою у клубі на бульварі Сансет. Там вона знайомиться з Дрю (Бонета), який хоче стати рок-зіркою. Їх об’єднує любов до музики, і вони закохуються.

Кіноадаптація однойменного бродвейського мюзиклу, права на який купили у 2006 р. студії “Ворнер Бразерс” та “Нью Лайн”. Джуліанна Хаф сумнівалась, що після не дуже вдалого римейку “Футлузу” їй слід знову братися за мюзикл, але коли дізналась, що її партнерами будуть Круз, Зета-Джонс та Гіаматі, відразу погодилась.

Режисер Шенкман хотів, щоб виконавцю головної чоловічої ролі було не більше 23 років. Він не знав, що Дієго Бонета – зірка латиноамериканської музики, і побував на його концертах лише після прослуховування. “Дієго – той, хто був нам потрібен, – розповідає постановник. – Хлопець, який приїхав підкорювати Лос-Анджелес, він співає, у нього чудовий голос і є драйв. Крім того, він настільки щирий і приємний, наскільки ви можете собі уявити. Усе це разом дає те, що неможливо спеціально створити на екрані. Його прослуховування нагадало мені прослуховування Зака Ефрона для “Лаку для волосся”. Коли такий хлопець заходить у кімнату, усім відразу все зрозуміло”. Для Бонети це дебют на великому екрані.

Для того, щоб зіграти Стейсі Джекса, Том Круз протягом шести місяців займався вокалом і танцями по п’ять годин на день. Шенкман порівнює цей образ з Екслом Роузом, Кітом Річардсом та Джимом Моррісоном. Актор розповідає, що погодився виконати цю роль за порадою його дружини Кеті Холмс. Він також хотів продовжити лінію, яку почав у комедії “Солдати невдачі”, де Том зіграв Леса Гросмана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *