Бруклін Деккер

Бруклін Деккер (Brooklyn Decker / Бруклин Деккер) народилась 12 квітня 1987 р. у Кеттерінгу (штат Огайо). Свою модельну кар’єру вона почала з посади “обличчя” компанії Mauri Simone, популярного виробника костюмів та суконь для випускних балів. У 2003 р. Бруклін отримала премію “Модель року” на конвенції “Об’єднаний збір моделей і талантів”. Вона встигла з’явитися у таких великих журналах, як Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM, Glamour.

brooklyn-decker1.jpg

Певний час Деккер працювала моделлю для фірм The Gap, Intimissimi та Victoria’s Secret. Також у неї були ролі в кліпах Джиммі Баффета і групи 3 Doors Down. У 2005 р., через два місяці після переїзду у Нью-Йорк, Бруклін потрапила на проби журналу Sports Illustrated Swimsuit Edition; вперше на його сторінках вона з’явилась у 2006-му. Наступні її появи відбулися у 2007 р. Того ж року Деккер удостоїлася честі провести спеціальний телевипуск, присвячений створенню журналу. У 2008 р. модель втретє потрапила на сторінки того ж журналу. У 2007-му Бруклін кілька разів з’явилась на Інтернет-сайті CNN/SI в проекті “She Says, Z Says” , де вона разом з Полом Циммерманом обговорювала футбольні ігри тижня. Також Деккер встигла взяти участь у телепроекті “Lipshitz Saves the World”. Деякий час вона активно працювала в Австралії, де коментувала баскетбольні матчі у програмі “Sports New York”.

brooklyn-decker2.jpg

Бруклін знялась у серіалах “Некрасива” (2006-2010), “Чак” (2007), “Доктор дорогих домів” (2009) і виконала одну з головних ролей у комедії “Вдавай мою дружину” (2011) з [Адамом Сендлером->adam-sandler]. В [“Морському бої”->battleship] героїня Деккер – терапевт Саманта Шейн, яку всі звуть просто Сем, наречена головного героя Хоппера і дочка адмірала. “Мені подзвонили, коли я була на Оаху – ми знімали сцени з фільму “Вдавай мою дружину”, – згадує актриса. – Після короткої розмови мені сказали, що на роль в “Морському бої” я не дуже підхожу, тому що шукають когось крутішого, а я занадто приємна. Однак на кастинг все ж таки запросили. Я злітала у Лос-Анджелес і пройшла перші проби. Через тиждень мене викликали ще раз. Цього разу – на прослуховування”. Роль вимагала від виконавиці чималих фізичних зусиль, тому режисер спочатку хотів переконатись, що Бруклін може витримувати значні навантаження. Кілька тижнів зйомок у гавайському буші залишили на шкірі акторки багато синців та подряпин. Вживаючись в образ терапевта, що допомагає пройти курс реабілітації пораненим солдатам і матросам, Деккер відвідала медичний центр у Гонолулу і реабілітаційний центр у Сан-Антоніо.

brooklyn-decker3.jpg

31 березня 2008 р. американський тенісист Енді Роддік заявив про свої заручини з Бруклін. Про їх роман подейкували і до цього – наприклад, на “Кубку Девіса” 2007 р. Деккер помітили у натовпі уболівальників Роддіка. Весілля відбулося 17 квітня 2009 р. в Остіні (штат Техас).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *