Порочна пристрасть

Порочна пристрасть (Arbitrage / Порочная страсть). Трилер / драма. США, 2012. Режисер Ніколас Джарекі. У ролях: [Річард Гір->richard-gere], [Сюзан Сарандон->susan-sarandon], [Тім Рот->tim-roth], Бріт Марлінг, Летиція Каста.

arbitrage_poster.jpg

З 4 жовтня стрічку “Порочна пристрасть” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Магнат Роберт Міллер (Гір) перебуває на вершині успіху, доки через його провину не гине трагічно в автокатастрофі його коханка. Щоб врятувати себе, бізнес, сім’ю, Міллер закручує клубок брехні, в який вплутує багатьох людей, що винні йому.

Стрічка є режисерським дебютом Ніколаса Джарекі, письменника, кінокритика і сценариста, який створив документальні картини “Аутсайдер” та “Злам: як 20 режисерів змогли поставити свої перші фільми”. Працюючи над “Порочною пристрастю”, Джарекі надихався скандальною історією брокера Берні Медоффа, яка призвела до падіння фінансових ринків і кризи 2008 р. Сценарій він підпитував розповідями, які чув від батьків, які раніше працювали біржовими маклерами.

Спочатку кандидатом на головну роль був [Аль Пачіно->al-pacino], але потім її отримав Гір. Перед зйомками вони з режисером місяць репетирували сцени зі сценарію у квартирі останнього і переробляли діалоги, причому Річард брав активну участь у їх написанні. На роль коханки Міллера спочатку розглядали кандидатуру [Єви Грін->eva-green].

Зйомки фільму проходили у Нью-Йорку навесні 2011 р. Його прем’єра відбулась у січні 2012 р. на кінофестивалі “Санденс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *