Зараз саме час

Зараз саме час (Now Is Good / Сейчас самое время). Драма. Великобританія, 2012. Режисер Олівер Паркер. У ролях: [Дакота Фаннінг->dakota-funning], Джеремі Ірвін, Педді Консідайн, [Олівія Вільямс->olivia-williams], Кая Скоделаріо.

now-is-good-poster.jpg

З 13 грудня стрічку “Зараз саме час” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Невиліковно хвора дівчина Тесса (Фаннінг) намагається втілити свої заповітні бажання, поки у неї є на це час. Жити, кохати, мріяти – це девіз Тесси, яка пірнає у життя, сповнене пригод і несподіванок…

Коли продюсери принесли Паркеру книгу “Перед тим, як я помру”, її назва здалась йому досить банальною. Коли ж він почав читати роман, то не зміг відірватися до другої години ночі. Йому відразу ж захотілось написати сценарій і зняти за ним фільм. Назву змінили на “Зараз саме час”, щоб змістити акцент зі смерті на життя. Знімати стрічку вирішили у Брайтоні, серед небагатих кварталів, з диханням моря неподалік.

Спочатку режисер з недовірою ставився до того факту, що на головну роль запросили не англійку, а американку Фаннінг, але після зустрічі з акторкою усі його сумніви зникли. “Я приїхав до готелю у Лос-Анджелесі, де повинна була проходити наша зустріч за чаєм, раніше, і Дакота вже була там, – згадує Паркер. – Як я дізнався пізніше, вона завжди приходить раніше, це її стиль, і все оточення про це знає. Перш ніж ми допили чай, я вже запропонував їй роль Тесси”. Фаннінг полюбила книгу, приїхала в Англію і погодилась зніматися майже безплатно.

На роль Адама вибрали Джеремі Ірвіна, молодого актора, який дебютував у “Бойовому коні” Стівена Спілберга. Він прочитав сценарій за одну ніч і відразу погодився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *