Дедпул

Дедпул (Deadpool / Дэдпул). Кінокомікс / фантастичний бойовик / комедія. США, 2016. Режисер Тім Міллер. У ролях: [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], [Морена Баккарін->morena-baccarin], Ед Скрейн, Т. Дж. Міллер, [Джина Карано->gina-carano], Стефан Капічіч, Бріанна Хілдебранд, Леслі Уггемс.

deadpool_poster

З 11 лютого стрічку “Дедпул” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Вейд Вілсон (Рейнольдс) – найманець, який погодився стати піддослідним у небезпечному експерименті, внаслідок чого отримав неймовірну силу, швидкість та здатність до зцілення, але при цьому трохи збожеволів…

Дедпула вигадали художник Роб Лайфелд і автор Фабіан Ніциєза у 1991 р. Рейнольдс – фанат цього персонажа і давно мріяв його зіграти. У 2003 р. проект розробляв режисер Дейвід С. Гоєр, однак через відсутність прав на інших героїв його закрили, а права на Дедпула продали компанії “ХХ століття – Фокс”. У 2008 р. Раян зіграв Вейда у картині “Люди Ікс: Початок. Росомаха”, однак її сценарій було перероблено і роль суттєво змінили. У червні 2010 р. зняти “Дедпула” пропонували Роберту Родрігесу, проте той віддав перевагу [“Дітям шпигунів-4”->spy-kids-4]. У січні 2012 р. було знято трихвилинний ролик, щоб переконати керівництво студії дати проекту “зелене світло”. Рейнольдс запевняє, що Дедпул – останній герой коміксів, якого він зіграє. Він брав активну участь у написанні сценарію.

На роль Ванеси претендували Тейлор Шилінг, Крістал Рід, Ребекка Ріттерс, Сара Грін та Джессіка Де Гау. Денієл Кадмор, який грав Колоса у попередніх “Людях Ікс”, відмовився робити це знову, тому його замінив Андре Трікоте. Бюджет картини – 58 млн. доларів. Зйомки, які проходили у Ванкувері у березні-травні 2015 р., тривали 48 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *