Льодовиковий період: Курс на зіткнення

Льодовиковий період: Курс на зіткнення (Ice Age: Collision Course / Ледниковый период: Столкновение неизбежно). Анімація / комедія. США, 2016. Режисери Майк Термаєр та Гален Т. Чу. Ролі озвучують: Рей Романо, [Джон Легуїзамо->john-leguisamo], Деніс Лірі, [Саймон Пегг->simon-pegg], [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], Нік Офферман, [Дженніфер Лопес->jennifer-lopes], Меліса Рауш, Макс Грінфілд.

ice_age_collision_course

З 14 липня стрічку “Льодовиковий період: Курс на зіткнення” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Погоня за невловимим жолудем приводить білку Скрета у космос, де він випадково запускає низку катастрофічних подій. Тепер світу, де живуть мамонт Менні, лінивець Сід, тигр Дієго та їх друзі, загрожує знищення, і їм доводиться шукати спосіб врятуватися…

Кінокомпанія “XX століття – Фокс” повідомила про початок виробництва п’ятого “Льодовикового періоду” 20 грудня 2013 р., призначивши прем’єру на 14 липня 2016 р. Потім дату виходу фільму у США перенесли на 22 липня.

Уривок картини показували перед прем’єрою мультфільму “Дрібнота: Снупі та Чарлі Браун у кіно”. Прем’єра “Курсу на зіткнення” відбулась на міжнародному кінофестивалі у Сіднеї 19 червня 2016 р.

Історія Скрета у стрічці пародіює “Чужого”, [“Прометея”->prometheus] та “Марсіянина”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *