Глибоководний горизонт

Глибоководний горизонт (Deepwater Horizon / Глубоководный горизонт). Трилер / драма. США, 2016. Режисер Пітер Берг. У ролях: [Марк Валберг->mark-wahlberg], [Курт Рассел->kurt-russell], [Джон Малкович->john-malkovich], [Кейт Хадсон->kate-hudson], Джина Родрігес, Ділан О’Браєн, Ітан Саплі, Генрі Фрост, Джеремі Сенд.

deepwater_horizon_poster

З 29 вересня стрічку “Глибоководний горизонт” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Історія про жахливу аварію на нафтовій платформі “Глибоководний горизонт”, яка насправді відбулась у 2010 р. у Мексиканській затоці і стала прикладом справжньої людської відваги під час однієї з найгірших техногенних катастроф у світовій історії…

8 березня 2011 р. стало відомо, що компанія “Самміт” купила права на екранізацію статті Дейвіда Барстоу та Дейвіда С. Роде “Останні години “Глибоководного горизонту”, опублікованої у “Нью-Йорк Таймс”. 11 липня 2014 р. режисером вибрали Джей Сі Чендора, однак 30 січня 2015 р. він залишив проект через творчі розбіжності, і його змінив Берг. 19 серпня 2014 р. головну роль отримав Валберг. У квітні 2015-го до акторського ансамблю приєднались Рассел, Малкович та О’Браєн.

Бюджет картини – 156 млн. доларів. Зйомки, які почалися 18 травня 2015 р., проходили в Новому Орлеані. Деякі сцени зняли в Англії, в Ліверпулі. Прем’єра фільму відбулась на кінофестивалі у Торонто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *