Assassin’s Creed: Кредо вбивці

Assassin’s Creed: Кредо вбивці (Assassin’s Creed / Кредо убийцы). Фантастичний бойовик. Великобританія-Франція-Гонконг-США, 2016. Режисер Джастін Курзель. У ролях: [Майкл Фассбендер-> michael-fassbender], [Маріон Котіяр->marion-cotilliard], [Джеремі Айронс->jeremy-irons], [Брендан Глісон->brendan-gleeson], Шарлотта Ремплінг.

assassins-creed-poster

З 12 січня стрічку “Assassin’s Creed: Кредо вбивці” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Каллум Лінч є нащадком членів загадкової таємної організації вбивць. Завдяки революційним технологіям, що дозволяють викликати спогади попередніх поколінь, герой проживає пригоди свого предка Агілара в Іспанії XV століття…

Стрічка є адаптацією відомої відеогри, проте для неї був написаний оригінальний сценарій, який не повторює сюжетні лінії гри. Фассбендер, який був найпершим кандидатом на головну роль, вирішив знятись у фільмі, бо хотів попрацювати у жанрі “фентезі” з науковим ухилом, до того ж його зацікавило протистояння тамплієрів та асасинів. Як продюсер він посприяв приходу в проект Котіяр та режисера Курзеля (усі троє працювали над “Макбетом”). Алісія Вікандер відмовилась від ролі через зйомки у черговій картині про Борна.

Усі костюми вбивць виготовляли вручну на протязі 2-3 місяців. Існувало 8 варіацій кожного костюму.

Бюджет картини – 125 млн. доларів. Зйомки проходили на студії “Пайнвуд” у Лондоні, де побудували модель комплексу “Абстерго”. Для зйомок найбільш видовищних бойових сцен використовувались квадрокоптери (дрони). 95 % усіх бійок Фассбендер та Аріана Лабед виконали самостійно. Спочатку фільм планували випустити на екрани у 2015 р.

1 коментар для “Assassin’s Creed: Кредо вбивці”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *