Малін Акерман

Малін Акерман (Malin Akerman / Малин Акерман) народилась 12 травня 1978 р. у Стокгольмі (Швеція). Її матір була моделлю, батько займався страхуванням. Коли дівчинці було два роки, її сім’я переїхала в Торонто (Канада). Після розлучення батьків Малін залишилась з матір’ю у Канаді, а її батько повернувся у Швецію. У п’ять років Акерман почала зніматись в рекламних роликах. У 17 років виграла конкурс Ford Supermodel у Канаді. Саме тоді розпочалась її кар’єра моделі. Малін також була вокалісткою рок-групи “Ozono”, яку пізніше перейменували у “Petalstones”.

akerm_1.jpg

Через деякий час Акерман вирішила зайнятись акторством і перебралась до Каліфорнії. З 2000 р. вона почала брати участь у різних проектах: “Черепи” (2000), “Кохання до ляльок з дробовиком” (2001), “Коло” (2001), “Утопічне суспільство” (2003), “Гарольд і Кумар йдуть у відрив” (2004). Актриса також з’являлась на телебаченні і у 2005 р. отримала роль Джуни у серіалі “Повернення”. У шоу Дейвіда Спейда вона була кореспондентом, а у третьому сезоні серіалу “Оточення” зіграла роль Торі.

akerm_2.jpg

Проривом на великому екрані для Малін стала комедія братів Фареллі [“Дівчина моїх кошмарів”->heartbreak-kid] (2007), де вона перевтілилась у дружину героя [Бена Стіллера->ben-stiller], яка спочатку здається дуже милою, а потім виявляється справжнім страхіттям. Ця роль призначалась [Гвінет Пелтроу->gwyneth-paltrow], але і Акерман впоралась з нею чудово, довівши, що чудово почувається у комедійному жанрі. Наступного року актриса знялась у романтичній комедії “27 весіль”, де зіграла сестру героїні Кетрін Хігл.

У фантастичному бойовику [“Хранителі”->watchmen] героїня Малін – красуня на прізвисько Шовковий Привид. Її мати була супергероїнею, і дочка успадкувала її справу. “Мені довелося носити костюм, схожий на купальник, надягнутий поверх туго затягнутого корсету”, – скаржиться акторка. Натомість її гра задовольнила навіть прихильників коміксу, який був літературною основою картини, а таке трапляється дуже рідко. Також цього року ми побачимо Акерман у комедії “Курорт для одружених”, де вони з Вінсом Воном зіграли пару, яка ходить на сеанси групової терапії, відпочиваючи на курорті на тропічному острові. В [“Освідченні”->proposal] актриса зіграла Гертруду, перше кохання героя [Раяна Рейнольдса->ryan-reynolds], яка у вирішальну мить допомагає йому порозумітися з майбутньою дружиною ([Сандра Баллок->sandra-bullock]).

akerm_3.jpg

У травні цього року Малін Акерман посіла четверту сходинку у списку найвродливіших жінок, складеному журналом “Maxim”: її випередили лише Олівія Вайлд, [Меган Фокс->megan-fox] та Бар Рефаелі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *