Білі не вміють стрибати

Білі не вміють стрибати (White Men Can’t Jump / Белые не умеют прыгать). США, 1992. Режисер Рон Шелтон. У ролях: Веслі Снайпс, Вуді Харрелсон, Розі Перес, Тайра Феррелл.

Новий канал, вівторок 21 лютого, 22.10

Двоє шахраїв-баскетболістів (Снайпс та Харрелсон) заробляють гроші на людській наївності й довірливості. Спочатку вони змагаються один з одним і в спорті, і у вигадливості, поки не розуміють, що разом можуть заробити набагато більше… Шелтон – майстер спортивних фільмів, і однією з його найкращих робіт стала саме ця комедійна стрічка з добрим акторським дуетом Снайпс – Харрелсон (номінація на премію MTV за найкращий екранний дует).

Білі не вміють стрибати (White Men Can’t Jump / Белые не умеют прыгать). США, 1992. Режисер Рон Шелтон. У ролях: [Веслі Снайпс->wesley-snipes], [Вуді Харрелсон->woody-harrelson], Розі Перес, Тайра Феррелл.

Новий канал, вівторок 21 лютого, 22.10

Двоє шахраїв-баскетболістів (Снайпс та Харрелсон) заробляють гроші на людській наївності й довірливості. Спочатку вони змагаються один з одним і в спорті,  і у вигадливості, поки не розуміють, що разом можуть заробити набагато більше… Шелтон – майстер спортивних фільмів, і однією з його найкращих робіт стала саме ця комедійна стрічка з добрим акторським дуетом Снайпс – Харрелсон (номінація на премію MTV за найкращий екранний дует).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *