Основний інстинкт-2

Основний інстинкт-2 (Basic Instinct 2 / Основной инстинкт). Еротичний трилер. США, 2006. Режисер Майкл Кетон-Джонс. У ролях: Шарон Стоун, Дейвід Морріссі, Шарлотта Ремплінг, Дейвід Тьюліс.

Поліція залучає психоаналітика Ендрю Гласса, щоб вивчити поведінку Кетрін Тремелл (Стоун), письменниці, підозрюваної у вбивстві. В процесі аналізу нещасний доктор розуміє, що його зваблюють.

Основний інстинкт-2 (Basic Instinct 2 / Основной инстинкт-2). Еротичний трилер. США, 2006. Режисер Майкл Кетон-Джонс. У ролях: [Шарон Стоун->sharon-stone], Дейвід Морріссі, Шарлотта Ремплінг, Дейвід Тьюліс.

Поліція залучає психоаналітика Ендрю Гласса, щоб вивчити поведінку Кетрін Тремелл (Стоун), письменниці, підозрюваної у вбивстві. В процесі аналізу нещасний доктор розуміє, що його зваблюють.

Проект, який довго був просто легендою, почав всерйоз розроблятись у 2000-2001 рр. Тоді прем’єру планували на березень 2002 р., а можливими режисерами називали Девіда Кроненберга та Джона Мактірнена. Після остаточної відмови [Майкла Дагласа->michael-duglas] на головну чоловічу роль безуспішно звали [Расселла Кроу->russell-crow], Курта Рассела, Бенджаміна Бретта, Венсана Переза, [Пірса Броснана->pierce-brosnan]. Все зруйнувало фатальне непорозуміння між Стоун та компанією «МГМ», результатом якого став судовий позов на 14 млн. доларів за розірваний контракт і втрачену роботу від актриси, яка заявила про невиконання усної обіцянки продюсерів Маріо Кассара та Ендрю Вайни заплатити їй незалежно від того, буде знято картину чи ні. Проект опинився на полиці, і після цього єдине, що було про нього відомо довгий час, – що Кетрін Тремелл не повернеться і що у фільмі буде інша героїня, Елізабет Коул.

Відродження проекту відбулось у лютому 2003 р., коли за нього взялись продюсери Том Розенберг і Гарі Лючесі. На початку червня повідомили, що режисером стане Лі Тамахорі, у серпні – що головним претендентом на чоловічу роль є [Ештон Катчер->ashton-kutcher]. У вересні знімати фільм запросили шотландця Кетон-Джонса. Восени також стало відомо, що Стоун таки повернеться до ролі Тремелл. Ще одним кроком картини на шляху до глядача стало рішення німецького кінофонду IMF3 фінансувати проект, прийняте у жовтні 2004 р. У січні 2005 р. на роль Гласса запросили британця Дейвіда Морріссі. Наприкінці квітня до акторського ансамблю приєднались Ремплінг та Тьюліс. Зйомки стрічки почались у березні 2005 р. в Лондоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *