Біжи, не озираючись

Біжи, не озираючись (Running Scared / Беги без оглядки). Трилер. США, 2006. Режисер Вейн Крамер. У ролях: Пол Вокер, Камерон Брайт, Вєра Фарміга, Чезз Палмінтері, Вейн Брейді.

Одного разу вночі мафія вбиває поліцейського. Зброя, якою скоєно злочин, потрапляє до рук двох десятирічних хлопчаків. Це сталося з вини батька одного з хлопців – Джої Газелле (Вокер), рядового одного з джерсійських мафіозних кланів. Тепер Джої змушений рятувати хлопців від мафії, а себе – від великих неприємностей, оскільки друг його сина (Брайт) випадково свого вітчима, племінника боса російської банди.

Біжи, не озираючись (Running Scared / Беги без оглядки). Трилер. США, 2006. Режисер Вейн Крамер. У ролях: [Пол Вокер->paul-walker], Камерон Брайт, Вєра Фарміга, [Чезз Палмінтері->chazz-palmintery], Вейн Брейді.

Одного разу вночі мафія вбиває поліцейського. Зброя, якою скоєно злочин, потрапляє до рук двох десятирічних хлопчаків. Це сталося з вини батька одного з хлопців – Джої Газелле (Вокер), рядового одного з джерсійських мафіозних кланів. Тепер Джої змушений рятувати хлопців від мафії, а себе – від великих неприємностей, оскільки друг його сина (Брайт) випадково застрелив з пістолета свого вітчима, племінника боса російської банди.

Вейн Крамер (“Гальмо”) зняв стрічку за власним сценарієм. Проект почав набувати реальних обрисів у березні 2003 р., коли на головну роль запросили Вокера. Бюджет картини – 17 млн. доларів. Зйомки проходили у червні-серпні 2004 р. в Нью-Джерсі, Ньюарку та Празі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *