Розлучення по-американськи

Розлучення по-американськи (The Break-Up / Развод по-американски). Комедія. США, 2006. Режисер Пейтон Рід. У ролях: Дженніфер Аністон, Вінс Вон, Джейсон Бейтман, Джастін Лонг, Вінсент Д’Онофріо, Коул Хаузер.

Сварка між Гері (Вон) та Брук (Аністон) починається з того, що чоловік замість дванадцяти лимонів приносить додому лише три. Гері чує від стомленої дружини все, що вона про нього думає. Несподівано Брук каже, що між ними все кінчено. Насправді вона не хоче розлучення, просто бажає, щоб чоловік змінився у кращий бік. Але Гері показує себе зовсім не з того боку, і процес розпаду сім’ї починається.

Розлучення по-американськи (The Break-Up / Развод по-американски). Комедія. США, 2006. Режисер Пейтон Рід. У ролях: [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Вінс Вон->vince-vaughn], Джейсон Бейтман, Джастін Лонг, Вінсент Д’Онофріо, Коул Хаузер.

Сварка між Гері (Вон) та Брук (Аністон) починається з того, що чоловік замість дванадцяти лимонів приносить додому лише три. Гері чує від стомленої дружини все, що вона про нього думає. Несподівано Брук каже, що між ними все кінчено. Насправді вона не хоче розлучення, просто бажає, щоб чоловік змінився у кращий бік. Але Гері показує себе зовсім не з того боку, і процес розпаду шлюбу починається.

Автором ідеї фільму був сам Вінс Вон. Сценарій, над яким працювали Вон, Джеремі Гарелік, Джей Лавендер, замислювався спеціально для Вінса та Дженніфер Аністон. У жовтні 2003 р. його хотіла купити студія “Революшн”, а у січні 2005 р. проектом зайнялась кінокомпанія “Юніверсал”. Вон дуже старанно виписав свій персонаж в сценарії, додав йому характерні рухи і кілька кумедних фраз. Зйомки, які проходили в Чикаго (саме у цьому місті живуть головні герої), почались у червні, а закінчились у серпні 2005 р. У Аністон та Вона під час зйомок почався роман. В сцені в караоке-барі головні виконавці співають самі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *