Поцілунок невдахи

Поцілунок невдахи (Just My Luck / Поцелуй на удачу). Комедія. США, 2006. Режисер Дональд Петрі. У ролях: Ліндсі Лохан, Кріс Пайн, Самер Армстронг, Брі Тернер, Фейзон Лав, Міссі Пайл, Том Флетчер.

Ешлі Олбрайт з Мангеттена вважається найбільш везучою дівчиною в окрузі. Однак після випадкового поцілунку з невдахою Джейком везіння тікає від неї до цього хлопця. Тепер Ешлі, яка стала повною невдахою, намагається найти Джейка, щоб “повернути” поцілунок і фортуну…

Поцілунок невдахи (Just My Luck / Поцелуй на удачу). Комедія. США, 2006. Режисер Дональд Петрі. У ролях: [Ліндсі Лохан->lindsey-lohan], Кріс Пайн, Самер Армстронг, Брі Тернер, Фейзон Лав, Міссі Пайл, Том Флетчер.

Ешлі Олбрайт з Мангеттена вважається найбільш везучою дівчиною в окрузі. Однак після випадкового поцілунку з невдахою Джейком везіння тікає від неї до цього хлопця. Тепер Ешлі, яка стала повною невдахою, намагається знайти Джейка, щоб “повернути” поцілунок і фортуну…

Стрічку знято за сценарієм Марлен Кінг та Емі Харріс. У середині липня 2004 р. на головну роль запросили Лохан, якій пообіцяли рекордний для неї гонорар – 7 млн. доларів. Зйомки стрічки з робочою назвою “Щасливиця” проходили у січні-квітні 2005 р. у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Новому Орлеані.

1 коментар для “Поцілунок невдахи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *