Баффі – переможниця вампірів

Баффі – переможниця вампірів (Buffy the Vampire Slayer / Баффи – победительница вампиров). США, 1992. Режисер Фран Рубел Кузуї. У ролях: Крісті Свонсон, Дональд Сазерленд, Рутгер Хауер, Пол Рубенс, Люк Перрі.

Новий канал, четвер 30 листопада, 22.05

Дівчина на ім’я Баффі (Свонсон) одного дня дізнається, що вона є “обраною”, мета якої – знищувати вампірів… Ця досить банальна, нестрашна і малосмішна молодіжна комедія жахів, яку не змогли врятувати навіть Хауер з Сазерлендом, як не дивно, стала сюжетною основою дуже популярного серіалу. Цьому посприяв більш вдалий, ніж у фільмі, вибір головної виконавиці: телевізійна Баффі, Сара Мішель Геллар, швидко стала зіркою. В одному з інтерв’ю Сазерленд запевняв, що “Баффі” – не таке вже й погане кіно. Щоправда, наприкінці зйомок, коли він сказав режисеру, що, на його погляд, його герою зовсім не обов’язково помирати, то почув у відповідь: “А, хочете знятися у продовженн!” Тоді Дональд і зрозумів, що потрапив не зовсім у те кіно.

Баффі – переможниця вампірів (Buffy the Vampire Slayer / Баффи – победительница вампиров). США, 1992. Режисер Фран Рубел Кузуї. У ролях: Крісті Свонсон, [Дональд Сазерленд->donald-sutherland], [Рутгер Хауер->rutger-hauer], Пол Рубенс, Люк Перрі.

Новий канал, четвер 30 листопада, 22.05

Дівчина на ім’я Баффі (Свонсон) одного дня дізнається, що вона є “обраною”, мета якої – знищувати вампірів… Ця досить банальна, нестрашна і малосмішна молодіжна комедія жахів, яку не змогли врятувати навіть Хауер з Сазерлендом, як не дивно, стала сюжетною основою дуже популярного серіалу. Цьому посприяв більш вдалий, ніж у фільмі, вибір головної виконавиці: телевізійна Баффі, [Сара Мішель Геллар->sara-michelle-gellar], швидко стала зіркою. В одному з інтерв’ю Сазерленд запевняв, що “Баффі” – не таке вже й погане кіно. Щоправда, наприкінці зйомок, коли він сказав режисеру, що, на його погляд, його герою зовсім не обов’язково помирати, то почув у відповідь: “А, хочете знятися у продовженні!” Тоді Дональд і зрозумів, що потрапив не зовсім у те кіно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *