Лисий нянька: Спецзавдання

Лисий нянька: Спецзавдання (The Pacifier / Лысый нянька: Спецзадание). США, 2005. Режисер Адам Шенкман. У ролях: [Він Дізель->vin-diesel], Лорен Грем, Фейт Форд, Бріттані Сноу, Макс Теріо, Морган Йорк.

1+1, понеділок 28 квітня, 21.00

Лейтенант елітного підрозділу «Морські котики» Шон Вулф (Дізель) отримує нове завдання – наглянути за дітьми вбитого вченого і дізнатись, де їх батько сховав секретну розробку під назвою “Привид”, яка стане проривом у розвитку оборонної техніки…

Арнольду Шварценеггеру знадобилось більше десяти років, щоб підготуватись до дебюту у жанрі сімейної комедії. Дізель зробив це набагато швидше – через п’ять років після своєї першої гучної роботи. Касових рекордів він в результаті не побив, але свої 100 млн. доларів стрічка заробила. Хоча її сценарій й зліплено за готовими лекалами (він дуже нагадує і «Полісмена з дитсадка», і інші картини на ту ж тему), поєднання комедії та дії видається досить збалансованим. Дізель доводить, що не позбавлений почуття гумору, і єдина оригінальна знахідка авторів фільму – качка в якості домашнього пса – робить кілька моментів дійсно смішними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *