Автофокус

Автофокус (Auto Focus / Автофокус). США, 2002. Режисер Пол Шредер. У ролях: [Грег Кіннер->greg-kinnear], [Віллем Дефоу->willem-dafoe], Рита Вілсон, Курт Фуллер, Марія Белло, Рон Лібман, Ед Беглі-мол., Майкл Маккін, Майкл Роджерс, Крістофер Ньюмен, Доннамарі Рекко.

Новий канал, неділя 13 липня, 2.35

Дія стрічки відбувається у 60-70-х рр. Боб Крейн (Кіннер) працював на радіо, потім грав у телесеріалі «Герої Хогана», який приніс йому славу і успіх у жінок. Познайомившись з оператором Джоном Карпентером (Дефоу) і дізнавшись від нього про новий винахід під назвою відео, Крейн почав колекціонувати касети зі своїми сексуальними перемогами… Продовжити читання “Автофокус”

Енн Геттавей

Енн Геттавей (Anne Hathaway / Энн Хэттауей) народилась 12 листопада 1982 р. у Брукліні, росла у Нью-Джерсі і ще в юному віці почала грати у театрі. Невдовзі вона увійшла до складу престижної нью-йоркської театральної трупи Barrow Group – подейкують, що вона була єдиною дитиною, яка удостоїлась такої честі. Потім Енн вирішила спробувати свої сили на Бродвеї, проте там на неї чекала найбільша невдача в її кар’єрі: їй сказали, що її ріст не відповідає віку, тобто вона зависока, щоб грати дитячі ролі, і надто юна, щоб зображувати дорослих.

hath

Продовжити читання “Енн Геттавей”

Явище

Здається, Шаямалан зробив висновки з касових невдач своїх попередніх робіт [“Таємничий ліс”->village] та [“Дівчина з води”->lady-in-water]: у його новій стрічці лірика займає далеко не перше місце. Почуття героїв все ще хвилюють режисера не менш, ніж небезпеки, які їх оточують, проте цього разу він приділив багато уваги і небезпекам, подарувавши глядачам відчутну дозу напруги.

happening

Продовжити читання “Явище”

Роккі-3

Роккі-3 (Rocky III / Рокки-3). США, 1983. Режисер [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone]. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Талія Шайр, Берт Янг, Берджесс Мередіт, Карл Везерс, Містер Ті, Халк Хоган.

Інтер, вівторок 8 липня, 23.20

Роккі Бальбоа програє бій за звання чемпіона черговому зловісному негру, але у нього з’являється несподіваний помічник при підготовці до матчу-реваншу… Третя частина кіносеріалу більше нагадує жорсткий спортивний репортаж, але вона трохи краща, ніж сповнена мелодраматичних штампів і квола друга серія. Додатковий атракціон – показовий двобій маленького Слая і великого Хогана.

Хенкок

Хенкок (Hancock / Хэнкок). Фантастична комедія. США, 2008. Режисер Пітер Берг. У ролях: [Вілл Сміт->will-smith], [Шарліз Терон->charlize-theron], Джейсон Бейтман.

hancock

Джон Хенкок (Сміт) – супергерой, який приносить більше шкоди, ніж користі. Жителі міста вкрай незадоволені грубим і завжди п’яним рятівником, однак доброзичливий іміджмейкер, якого Хенкок врятував, береться зробити так, щоб люди полюбили невихованого супермена. Продовжити читання “Хенкок”