Тільки для закоханих

Тільки для закоханих (Couples Retreat / Только для влюбленных). Комедія. США, 2009. Режисер Пітер Білінгслі. У ролях: [Вінс Вон->vince-vaugn], [Малін Акерман->malin-akerman], Джейсон Бейтман, [Крістен Белл->kristen-bell], Джон Фавро, Крістін Дейвіс, Файзон Лов, Жан Рено, Калі Хоук.

couples_retreat_.jpg

Чотири подружні пари вирушають у подорож на райський тропічний острів. Одна з них їде рятувати свій шлюб, інші три – кататися на водних мотоциклах і розслаблятися в джакузі. Однак невдовзі виявляється, що їх участь у нетрадиційній сімейній терапії зовсім не добровільна…

Це режисерський дебют досвідченого продюсера Білінгслі. Автори сценарію – Джон Фавро, Вінс Вон та Дана Фокс (“Якось у Вегасі”). Вон, Фавро, Бейтман та Лов стали учасниками проекту ще до написання сценарію, тому сценаристи знали головних героїв задовго до початку зйомок. “Оскільки тепер у нас з Вінсом є можливість робити фільми власними силами, йому вдалося визначити і затвердити акторів на головні чоловічі ролі, – розповідає Фавро. – Я зрадів, тому що писати набагато легше, коли знаєш того, для кого пишеш”. Всюдисущого куратора курорту Стенлі зіграв британський комік Пітер Серафінович. В ролях синів Дейва та Ронні виступили Гаттлін Гріффіт (“Підміна”) та новачок Колін Байоччі.

1 коментар для “Тільки для закоханих”

  1. приємна для перегляду комедія, без туалетних жартів з дуже красивими краєвидами і з нормальним гумором. 4-рочка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *