Серцеїдки

Серцеiдки (Heartbreakers / Сердцеедки). США, 2001. Режисер Дейвiд Мiркiн. У ролях: Сiгурнi Вiвер, Дженнiфер Лав Х’юiтт, Джин Хекмен, Рей Лiотта, Джейсон Лi, Нора Данн, Джеффрi Джонс, Енн Бенкрофт, Рiккi Джей, Сара Сiлверман, Майкл Хiчкок.

ICTV, п’ятниця 4 листопада, 21.00

Анжела Коннерс (Вiвер) та ii дочка Пейдж (Х’юiтт) заробляють на життя за допомогою досконало вiдпрацьованих афер. Черговою жертвою героiнь стаe старий мiльйонер Вiльям Б. Тенсi (Хекмен), проте цього разу хитромудрий план зриваeться… Сповнене ризику життя авантюристiв i шахраiв продовжуe надихати кiнематографiстiв. Кримiнальна комедiя Мiркiна (“Ромi та Мiшель на зустрiчi випускникiв”) не належить до видатних картин на кшталт “Афери”, однак e приeмною розвагою, сповненою несподiваних поворотiв сюжету та дотепних ситуацiй. Вiвер i Х’юiтт склали вдалий дует, а Хекмен блискуче зiграв роль кумедного багатiя, схибленого на цигарках.

Серцеїдки (Heartbreakers / Сердцеедки). США, 2001. Режисер Дейвiд Мiркiн. У ролях: [Сiгурнi Вiвер->sigurni-weaver], Дженнiфер Лав Х’юїтт, [Джин Хекмен->gene-hackman], [Рей Лiотта->ray-liotta], Джейсон Лi, Нора Данн, Джеффрi Джонс, Енн Бенкрофт, Рiккi Джей, Сара Сiлверман, Майкл Хiчкок.

НТН, неділя 10 січня, 20.20

Анжела Коннерс (Вiвер) та її дочка Пейдж (Х’юїтт) заробляють на життя за допомогою досконало вiдпрацьованих афер. Черговою жертвою героiнь стає старий мiльйонер Вiльям Б. Тенсi (Хекмен), проте цього разу хитромудрий план зривається… Продовжити читання “Серцеїдки”

Кейт та Лео

Кейт та Лео (Kate & Leopold / Кейт и Лео). США, 2001. Режисер Джеймс Менголд. У ролях: [Мег Раян->meg-ryan], [Х’ю Джекмен->hu-jackman], [Лів Шрайбер->liev-shreiber], Брекін Меєр, Наташа Ліонн, Бредлі Вітфорд, Філіп Боско, Сполдінг Грей, Пакстон Вітхед, Джош Стамберг, Шарлотта Аянна.

Новий канал, субота 9 січня, 15.40

Ризикований науковий експеримент призводить до того, що герцог Олбанський ІІІ Леопольд (Джекмен), який жив у кінці ХІХ століття, опиняється в сучасному Нью-Йорку. Енергійна ділова жінка Кейт Маккей (Раян) допомагає шляхетному гостю з минулого зорієнтуватись у новому для нього світі, в результаті чого між героями спалахує кохання… Продовжити читання “Кейт та Лео”

Емілі Блант

Емілі Блант (Emily Blunt / Эмили Блант) народилась 23 лютого 1983 р. у Лондоні, в сім’ї вчительки та баристера (крім неї в родині Блант ще троє дітей). Перш ніж стати кіноактрисою, вона грала у театрі: у 2001 р. дебютувала у постановці “Королівської сім’ї” лондонського Haymarket Theatre на одній сцені з легендарною Джуді Денч. За роль Гвен Кавендіш Емілі отримала приз авторитетної газети Evening Standard як найкращий новачок.

blunt1.jpg

Продовжити читання “Емілі Блант”

Різдвяна історія

Слід відразу зазначити, що автор цієї рецензії аж ніяк не є прихильником даного різновиду кіно – “ігрової” анімації з технологією “захоплення руху” – на відміну від Земекіса, який ліпить вже третій такий фільм поспіль. Щоразу під час перегляду виникає питання: невже не можна було обійтися можливостями звичайного кіно, дуже широкими нині?

christmas_carol_1.jpg

Продовжити читання “Різдвяна історія”

Поліцейська академія

Поліцейська академія (Police Academy / Полицейская академия). США, 1984. Режисер Х’ю Вілсон. У ролях: Стів Гаттенберг, Бубба Сміт, Дейвід Граф, Майкл Вінслоу, Джордж Гейнс, Дж. У. Бейлі, Кім Кетролл.

ICTV, понеділок 4 січня, 16.55

Цей рік запам’ятається надовго: новий мер відміняє усі обмеження щодо прийому у поліцейську академію, і в результаті в ній опиняються найбільш дивовижні особистості в історії цього закладу. Не всі раді їх появі, однак і вони доводять, що можуть виконувати обов’язки не гірше за інших… Щороку у січні якийсь телеканал приймає геніальне рішення прокрутити цей кіносеріал, і цього року таким розумником стало ICTV. Не можна не зазначити, що перша частина була кращою за інші, але до “Списку комедій, які вам будь-що слід переглянути” вона ніколи не увійде.