Стенлі Туччі

Стенлі Туччі (Stanley Tucci / Стенли Туччи) народився 11 січня 1960 р. у містечку Пікскіл (штат Нью-Йорк). Його батько писав невеликі оповідання, саме тому хлопець закінчив середню школу мистецтв у Нью-Йорку. Сестра Стенлі стала актрисою, кузен – сценаристом. Під час навчання майбутній актор був членом футбольної команди, також кілька сезонів грав за бейсбольну збірну. Стенлі обожнював рухомі види спорту і постійно тренувався. Однак, незважаючи на чудові результати у спорті, головним захопленням підлітка був драматичний гурток: саме там Туччі почав проявляти свій акторський талант і пробувати себе в професії режисера і сценариста.

tuci_1.jpg

Продовжити читання “Стенлі Туччі”

Викрасти за 60 секунд

Викрасти за 60 секунд (Gon in Sixty Seconds / Угнать за 60 секунд). США, 2000. Режисер Домінік Сена. У ролях: Ніколас Кейдж, Анжеліна Джолі, Роберт Дюволл, Делрой Ліндо, Вілл Паттон, Крістофер Екклстон, Вінні Джонс.

Інтер, п’ятниця 17 березня, 22.10

Мемфіс Рейнс (Кейдж), найспритніший автомобільний злодій, знайшов роботу і забув про злочинне минуле. Однак герою доводиться згадати давні навички, коли його брат потрапляє у халепу, зірвавши важливу операцію мафії. Для того щоб віддати борг, Мемфіс повинен разом з друзями викрасти за одну ніч 50 розкішних машин.

Викрасти за 60 секунд (Gone in Sixty Seconds / Угнать за 60 секунд). США, 2000. Режисер Домінік Сена. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], [Роберт Дюволл->robert-duvall], Делрой Ліндо, Вілл Паттон, Крістофер Екклстон, Вінні Джонс.

1+1, п’ятниця 5 березня, 20.10

Мемфіс Рейнс (Кейдж), найспритніший автомобільний злодій, знайшов роботу і  забув про злочинне минуле. Однак герою доводиться згадати давні навички, коли його брат потрапляє у халепу, зірвавши важливу операцію мафії. Для того щоб віддати борг, Мемфіс повинен разом з друзями викрасти за одну ніч 50 розкішних машин.

Черговий кінохіт від продюсера Джеррі Брукхаймера ([«Скеля»->rock], [«Армагеддон»->armageddon]), створений за добре відомим рецептом: гігантський бюджет, велика кількість вражаючих трюків, зірковий акторський склад. Стовідсотково передбачувана стрічка демонструє майже усі достоїнства та недоліки, характерні для голлівудських «екшн»-блокбастерів останніх років. Кейдж сам виконував деякі трюки, і під час одного з них його довелось витягати з автомобіля, який несподівано загорівся. У прокаті США картина зібрала понад 100 млн. доларів.

Шпигун по сусідству

Шпигун по сусідству (The Spy Next Door / Шпион по соседству). Пригодницька комедія. США, 2009. Режисер Браян Левант. У ролях: [Джекі Чан->jackie-chan], Ембер Валлетта, Біллі Рей Сайрус, Джордж Лопез, Магнус Шевінг.

spy_next_door_poster.jpg

Агент ЦРУ Боб Хо (Чан) вирішив почати мирне життя, завівши сім’ю. Його обраницею стала сусідка Джиліан, яка сама ростить трьох дітей. Але перш ніж Джиліан погодиться вийти за нього заміж, Боб повинен виконати ще одне завдання – завоювати довіру її дітей. Продовжити читання “Шпигун по сусідству”

Куди поділись Моргани?

Один з тих фільмів, які чесно дають те, що обіцяли. Усі, хто бачили трейлер, матимуть цілком правильне уявлення про те, чим є “Моргани”. Показані у трейлері жарти у стрічці дійсно є. Проблема у тому, що, крім них, інших вдалих моментів у картині дуже мало.

morgans1.jpg

Продовжити читання “Куди поділись Моргани?”