Сутінки. Сага: Світанок. Частина I

Сутінки. Сага: Світанок. Частина I (Twilight Saga: Breaking Dawn. Part 1 / Сумерки. Сага: Рассвет. Часть I). Містична мелодрама. США, 2011. Режисер Білл Кондон. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], [Тейлор Лотнер->taylor-lautner], [Ніккі Рід->nickey-reed], [Ешлі Грін->ashley-green].

breaking_dawn_part_1_poster.jpg

З 17 листопада стрічку “Сутінки. Сага: Світанок. Частина I” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Едвард Каллен та Белла Свон нарешті одружуються. Невдовзі Белла розуміє, що вагітна. Вона опиняється перед дуже непростим вибором – зберегти життя собі або своїй дитині, яка стане наполовину людиною, наполовину вампіром.

“Цікаво знати, що вийде в результаті, – роздумує Паттінсон . – Цей фільм несхожий на попередні. Вся сага стає з ніг на голову, і ставки тепер дуже високі”. Актор розповідає, що найскладнішим для нього був епізод з пологами, який він називає сценою-ляпасом і сценою-провалом. Це сцена, в якій Едвард змушений вирішувати: назавжди втратити Беллу чи перетворити її на вампіра. “Під час цієї сцени моє серце розривається – занадто складний вибір, – каже Паттінсон. – Напевно, я ще ніколи не знімався у такій непростій сцені”.

Ешлі Грін, яка грає Еліс Каллен, порівнює зйомки “Світанку” з поверненням до школи після канікул: “Три з половиною роки тому мені довелося серйозно похвилюватися, адже фанати встигли познайомитись з Еліс у книзі і вже уявляли собі її певним чином. Не можна було розчаровувати їх. А в “Світанку” я так легко увійшла в роль, ніби одягла улюблені джинси! Ми встигли по-справжньому “зжитися” з Еліс: тепер я розумію, чому вона вчиняє так чи інакше, знаю всю її передісторію. І я точно почала поводитися впевненіше, і в кіно, і в реальності”.

Прем’єра другої частини “Світанку” відбудеться 15 листопада 2012 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *