Неможлива місія: Протокол “Фантом”

Неможлива місія: Протокол “Фантом” (Mission Impossible: Ghost Protocol / Невыполнимая миссия: Протокол “Фантом”). Шпигунський трилер. США, 2011. Режисер Бред Бьорд. У ролях: [Том Круз->tom-cruise], [Джеремі Реннер->jeremy-renner], [Пола Петтон->paula-patton], [Саймон Пегг->simon-pegg], [Вінг Реймс->ving-rames], Джош Холловей, [Том Вілкінсон->tom-wilkinson].

mission_impossible_ghost_protocol.jpg

З 15 грудня стрічку “Неможлива місія: Протокол “Фантом” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Після теракту у Кремлі головними підозрюваними стають Ітан Хант та його група оперативників. У них єдиний шанс виправдатися – виконати неможливу місію і знайти справжніх винуватців…

Через три місяці після прем’єри третьої серії “Парамаунт” в особі Самнера Редстоуна, голови корпорації Viacom, якій належить студія, розірвав контракт з виробничою кінокомпанією Тома Круза. “Це ніяк не пов’язано з акторськими здібностями Круза, він чудовий актор, – заявив Редстоун. – Але ми не хочемо співпрацювати з людиною, яка здійснює творче самогубство”. Тома вирішили замінити менш дорогим актором, і обидві сторони спробували створити враження, що задоволені результатом. Круз знайшов партнерів і створив інвестиційну групу, яка стала фінансувати його нові проекти, а продюсери з “Парамаунт” почали шукати нового актора на роль супершпигуна Ітана Ханта. Подейкували, що Круза замінить [Бред Пітт->brad-pitt], а Том повернеться у проект лише як продюсер.

Через кілька років стало очевидно, що обидві сторони програли. Спроби “Парамаунт” знайти нового актора, здатного очолити “Неможливу місію”, щоразу заходили у глухий кут. А Круз знявся у кількох стрічках, які анітрохи не зміцнили його зоряний статус.

На початку 2009 р. в Японії Том сказав місцевим журналістам, що вигадує сюжет четвертої частини “Місії” і хоче одну з великих сцен поставити у Токіо. У травні режисер третьої частини Дж. Дж. Абрамс підтвердив, що у нього і Круза є “дуже крута ідея”, але він, швидше за все, буде на проекті продюсером. У червні четверту серію офіційно запустили у виробництво. Круз і Абрамс залишились продюсерами, але постановку здійснювала вже не фірма Тома, а виробнича кінокомпанія Абрамса Bad Robot.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *