Друзі по сексу

Знову “фабрика мрій” випускає, з невеликою – піврічною – перервою, два фільми з майже однаковим сюжетом. Півроку тому друзями по ліжку ставали [Наталі Портман->natalie-portman] та [Ештон Катчер->ashot-kutcher] у стрічці “Більше ніж секс”, зараз те саме роблять персонажі [Міли Куніс->mila-kunis] і [Джастіна Тімберлейка->justin-timberlake]. Це зовсім не значить, що, якщо ви бачили перший фільм, вам буде нудно на другому: у сценарії вистачає відмінностей, у кожної пари своя власна динаміка характерів і акторська алхімія. Кожен з “двійників” має свої достоїнства і недоліки.

friends_with_benefits1.jpg

Продовжити читання “Друзі по сексу”

Нестерпні боси

Нестерпні боси (Horrible Bosses / Несносные боссы). Комедія. США, 2011. Режисер Сет Гордон. У ролях: [Джейсон Бейтман->jason-bateman], Чарлі Дей, Джейсон Судейкіс, [Кевін Спейсі->kevin-spacey], [Джеймі Фокс->jamie-foxx], [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Колін Фаррелл->colin-farrell].

horrible_bosses-poster.jpg

З 4 серпня стрічку “Нестерпні боси” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Троє чоловіків, яким не пощастило з босами, зустрічаються у барі, діляться своїми бідами і, добре випивши, вирішують, що монстрів необхідно зупинити. Користуючись порадами колишнього в’язня, вони розробляють заплутаний план вбивства усіх трьох босів. Продовжити читання “Нестерпні боси”

Повстання планети мавп

Повстання планети мавп (Rise of the Planet of the Apes / Восстание планеты обезьян). Фантастичний бойовик. США, 2011. Режисер Руперт Вайт. У ролях: [Джеймс Франко->james-franco], Фріда Пінто, Джон Літгоу, Енді Серкіс, Том Фелтон, Браян Кокс.

Rise_of_the_Planet_of_the_Apes_Poster.jpg

З 4 серпня стрічку “Повстання планети мавп” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Молодий вчений проводить генетичні експерименти над приматами, внаслідок чого вони різко розумнішають. Одного дня шимпанзе Цезар розуміє, що підкоряється людям, і вирішує змінити це. Продовжити читання “Повстання планети мавп”

Патруль часу

Патруль часу (Timecop / Патруль времени). США, 1994. Режисер Пiтер Хаямс. У ролях: Жан-Клод Ван Дамм, Рон Сiлвер, Мiа Сара, Глорiя Рубен.

1+1, понедiлок 27 грудня, 22.25

У 2004 р. винахiд вченого зробив можливими подорожi у часi – але лише в минуле. Скористатись можливiстю покращити за допомогою машини часу своe життя намагаються рiзнi злочинцi, тому створюeться <Служба з охорони часу>, де працюe Макс Вокер (Ван Дамм). Його головним противником стаe амбiцiйний сенатор (Сiлвер), який мрie стати президентом США… Для Ван Дамма це справжнe досягнення i один з найкращих фiльмiв, хоча в акторському планi його повнiстю затьмарив Сiлвер.

Патруль часу (Timecop / Патруль времени). США, 1994. Режисер Пiтер Хаямс. У ролях: [Жан-Клод Ван Дамм->jean-claude-van-damme], [Рон Сiлвер->ron-silver], Мiа Сара, Глорiя Рубен.

1+1, понеділок 1 серпня, 13.00

У 2004 р. винахiд вченого зробив можливими подорожi у часi – але лише в минуле. Скористатись можливiстю покращити за допомогою машини часу своє життя намагаються рiзнi злочинцi, тому створюється “Служба з охорони часу”, де працює Макс Вокер (Ван Дамм). Його головним противником стає амбiцiйний сенатор (Сiлвер), який мрiє стати президентом США… Для Ван Дамма це справжнє досягнення i один з найкращих фiльмiв, хоча в акторському планi його повнiстю затьмарив Сiлвер.