Ланцюгова реакція

Ланцюгова реакція (Chain Reaction / Цепная реакция). США, 1996. Режисер Ендрю Девіс. У ролях: Кіну Рівз, Морган Фрімен, Рейчел Вайс, Фред Ворд.

Новий канал, субота 5 серпня, 19.20

Співробітника лабораторії (Рівз) підставляють під викрадення новітньої енергетичної технології. Тепер він змушений рятуватись сам і одночасно шукати справжніх зловмисників… Бліда копія “Утікача” того ж Девіса, з набагато слабшими акторськими роботами і сюжетом, передбачувано провалилась у прокаті.

Ланцюгова реакція (Chain Reaction / Цепная реакция). США, 1996. Режисер Ендрю Девіс. У ролях: [Кіну Рівз->keanu-reeves], [Морган Фрімен->morgan-freeman], [Рейчел Вайс->rachel-weisz], Фред Ворд.

2+2, неділя 6 березня, 19.30

Співробітника лабораторії (Рівз) підставляють під викрадення новітньої енергетичної технології. Тепер він змушений рятуватись сам і одночасно шукати справжніх зловмисників… Бліда копія [“Утікача”->fugitive] того ж Девіса, з набагато слабшими акторськими роботами і сюжетом, передбачувано провалилась у прокаті.

Оскар-2010

Перемога англійської історичної драми Тома Хупера “Король говорить” у чотирьох номінаціях стала невеликою, але несподіванкою. Головним фаворитом вважали [“Соціальну мережу”->social-network] [Дейвіда Фінчера->david-fincher] (хоча б тому, що фільм американський); найімовірнішим виглядав варіант, що один з фільмів отримає головну нагороду, а другий відзначать за режисуру, однак обидві статуетки дістались “Королю”, як і “Оскари” за оригінальний сценарій та (у цьому майже ніхто не сумнівався) за головну чоловічу роль ([Колін Фірт->colin-firth]). “Соціальна мережа” задовольнилась менш значними призами: за найкращу адаптацію літературного першоджерела, монтаж та музику.

Oscar-Portman.jpg

Продовжити читання “Оскар-2010”

Баррі Пеппер

Баррі Пеппер (Barry Pepper / Барри Пеппер) народився 4 квітня 1970 р. у містечку Кемпбелл в Британській Колумбії. У сім’ї крім нього були ще двоє старших синів. Пеппери кілька років будували морське судно на задньому дворі свого дому. Коли Баррі виповнилося п’ять років, п’ятидесятифутовий корабель під назвою “Місячне сяйво” був готовий до відплиття. Сім’я нарешті змогла вирушити у п’ятирічне плавання серед островів Полінезії у південних тихоокеанських широтах, керуючись лише зірками та компасом. Майбутній актор з п’яти років мандрував такими екзотичними місцями, як Фіджі, Таїті, Нова Зеландія. Часом Баррі відвідував місцеві школи, іноді вчився на курсах. Живучи серед остров’ян, Пеппер звик цінувати їх простодушні веселощі, вроджену артистичність й музичність, любов до танців. Оскільки телевізора у них не було, сім’я проводила свій час, граючи у різні ігри, вигадуючи скетчі.

pepper1.jpg

Продовжити читання “Баррі Пеппер”