Подорож-2: Таємничий острів

Подорож-2: Таємничий острів (Journey 2: The Mysterious Island / Путешествие-2: Таинственный остров). Фантастика / пригоди. США, 2012. Режисер Бред Пейтон. У ролях: [Двейн Джонсон->dwayne-johnson], Джош Хатчерсон, [Ванеса Хадженс->vanessa-hudgens], Луїс Гузман, [Майкл Кейн->michael-cain], Крістін Дейвіс.

journey_2_poster.jpg

З 9 лютого стрічку “Подорож-2: Таємничий острів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Юний Шон Андерсон отримує сигнал із загадкового острова. Його вітчиму Хенку (Джонсон) не вдається зупинити юнака, тому він приєднується до пошуків, які ведуть їх у південну частину Тихого океану, а потім у місце, де побували одиниці…

Продовження сімейного пригодницького фільму “Подорож до центру Землі” (2008). Події, що відбуваються на екрані, частково засновані на творах Жуля Верна “Таємничий острів” і “Двадцять тисяч льє під водою”. У картині також можна знайти сюжетні мотиви “Робінзона Крузо” Даніеля Дефо та “Подорожей Гуллівера” Джонатана Свіфта.

“Я хотів продовжити історію Шона, прикрасити її вражаючими краєвидами і наповнити новими викликами, які поведуть його далі, ніж раніше, адже тепер він виріс, – каже Пейтон, фанат першої “Подорожі”. – Йому вже сімнадцять, і він готовий прокладати свій власний шлях у цьому світі. Це його шанс довести, що він не просто мандрівник, а ще й дослідник”.

У 2008 р. “Подорож до центру Землі” стала першим художнім фільмом, під час зйомок якого використовувались складні цифрові 3D-камери, розроблені Джеймсом Кемероном та оператором Вінсом Пейсом, якими потім знімали “Аватар”. Тому автори “Подорожі-2” звернулись до “Кемерон Пейс Груп” для розробки основних принципів зйомки та обладнання, необхідного для того, щоб вловити глибину й масштаб, адже Пейтон хотів максимально використати з візуальної точки зору місця, де проходили зйомки.

Зйомки проходили на Оаху, Гавайї, восени 2010 р. Цей острів запропонував безліч потенційних знімальних майданчиків, від піщаних пляжів і вкритих туманом долин до печер та вулканічних гір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *