Примарний вершник 2: Дух помсти

Примарний вершник-2: Дух помсти (Ghost Rider: Spirit of Vengeance / Призрачный гонщик-2: Дух мщения). Містичний бойовик. США, 2012. Режисери Марк Невелдайн і Браян Тейлор. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], Крістофер Ламберт, Джонні Вітворт, Кіаран Хайндс, Віоланте Плачідо, Ідріс Ельба.

ghost_rider_2_poster.jpg

З 23 лютого стрічку “Примарний вершник-2: Дух помсти” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У Східній Європі Джонні Блейз (Кейдж) безуспішно намагається впоратися зі своїм прокляттям. Його бере на роботу секта, яка хоче впіймати диявола у той момент, коли він намагатиметься вселитися у тіло його смертного сина на дні народження хлопчика.

Вперше про можливість створення продовження [“Примарного вершника”->ghost-rider] 9 лютого 2007 р. на прес-конференції повідомив продюсер кінокомпанії Marvel Аві Арад. Своє бажання повернутись до ролей у “Вершнику” висловили Кейдж і Пітер Фонда. Подейкували, що у другій частині може з’явитись Денні Кетч, інший персонаж, який успадкував роль Примарного вершника після уходу Блейза. Однак про те, що картину дійсно будуть знімати, повідомили 14 липня 2010 р. Того ж місяця Ніколас сказав, що зйомки повинні початися у листопаді. Через деякий час стало відомо, що [Єва Мендес->eva-mendes], виконавиця головної жіночої ролі у першому “Вершнику”, не братиме участь у продовженні, що картину зніматимуть у форматі 3D в Туреччині та Румунії і що одну з ролей виконає Ламберт.

Зйомки стрічки почалися у листопаді 2010 р. і проходили у містах Бухаресті, Сібіу, Ровінарі та Хунедоарі, на озері Відрару, Трансфегерашському шосе і в Палаці Корвінів у Румунії. Праця над основними сценами завершилася 24 січня 2011 р. 16 березня 2011 р. було підтверджено, що Джонні Вітворт грає головного лиходія Блекаута.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *