Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21

Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21 (21 Jump Street / Мачо и ботан). Комедійний бойовик. США, 2012. Режисери Філ Лорд та Кріс Міллер. У ролях: [Джона Гілл->jonah-hill], [Ченнінг Татум->channing-tatum], [Айс Кьюб->ice-qube], Брі Ларсон, Дейв Франко, Роб Ріггл.

21_jump_street_poster.jpg

З 12 квітня стрічку “Мачо і ботан” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Полісмени Шмідт (Гілл) та Дженко (Татум) міняють пістолети на ранці і використовують свою моложаву зовнішність як прикриття, розслідуючи шкільні злочини. Проблема у тому, що сучасні підлітки сильно відрізняються від тих, яких пам’ятають друзі…

Ідея зняти сучасну кіноадаптацію популярного телесеріалу 80-х “Джамп-стріт, 21”, одну з ролей в якому виконав [Джонні Депп->johnny-depp], виникла у Стівена Дж. Кеннела, одного з авторів шоу. Вона відразу зацікавила успішного продюсера бойовиків Ніла Х. Моріца. Однак робота над повнометражною версією почалася тільки після того, як темою зацікавився Джона Гілл. Він також виступив виконавчим продюсером фільму і співавтором сценарію разом з Майклом Беколлом.

За словами Гілла, сценаристам допоміг той факт, що серіал багато років не транслювали: вони змогли змінювати історію відповідно до сучасних уявлень. Актор розповідає, що говорив з підлітками, які не мали уявлення про серіал, але вважали крутим сюжет про двох поліцейських, які працюють під прикриттям у школі. Затвердивши Джону, кінематографісти почали шукати актора на роль Дженко, який мав бути красенем, мачо і при цьому здібним комедіантом. Саме ці якості продюсери знайшли у Ченнінгу Татумі, який теж взяв на себе обов’язки виконавчого продюсера.

“У головних героїв усе йде шкереберть, – пояснює Беколл. – Спочатку вони думають: “От якби я знав тоді усе, що знаю зараз…” Але швидко виявляється, що отримана за цей час інформація вже застаріла, і знання не можна використати на практиці. Дженко, якого в школі вважали крутим хлопцем, беруть у своє коло ботани. А Шмідт, у якого слово “ботан” написано на лобі, тусується зі шкільним бомондом. Вони кардинально міняються місцями”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *