Нова Людина-Павук

Нова Людина-Павук (The Amazing Spider-Man / Новый Человек-Паук). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2012. Режисер Марк Вебб. У ролях: [Ендрю Гарфілд->andrew-garfield], [Емма Стоун->emma-stone], [Ріс Іфанс->ris-ifans], [Мартін Шин->martin-sheen], [Саллі Філд->sallie-field], [Деніс Лірі->denis-leary].

the_amazing_spider-man_poster.jpeg

З 5 липня стрічку “Нова Людина-Павук” можна переглянути у форматі IMAX-3D у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Школяр Пітер Паркер жив, як усі однолітки, поки його не вкусив генетично змінений павук. Хлопець отримав неймовірні здібності, і його життя змінилося назавжди. Протистоїть йому монстр Ящір, яким насправді є доктор Курт Коннорс, друг батька Паркера.

Про те, що Сем Реймі більше не буде знімати фільми про Людину-Павука, стало відомо у січні 2010 р. Те саме стосувалося усієї його знімальної групи: студія вирішила “перезапустити” кіносеріал, зібравши нову команду. Нового “Павука” вирішили робити у форматі 3D і сконцентрувати його на тому, як Пітер розвиває свої здібності ще у школі. Сценаристом став Джеймс Вандербілт, а режисером призначили Вебба. Основою сюжету стала нова серія коміксів про Людину-Павука, написана Браяном Майклом Бендісом, який зустрічався зі знімальною групою і консультував її. Потім сценарій переписав Елвін Сарджент.

У травні 2010 р. став відомий список претендентів на головну роль: Джеймі Белл, Джош Хатчерсон, Френк Ділейн, Олден Еренріч, Ендрю Гарфілд. У червні до нього приєднались Аарон Джонсон, Антон Єльчін, Логан Лерман та Майкл Ангарано. 27 червня 2010 р. студія назвала тих, хто пройшов перший тур змагань за роль: Джеймі Белл, Антон Єльчін, Аарон Джонсон, Ендрю Гарфілд, Логан Лерман та Олден Еренріч. 1 липня на роль затвердили Гарфілда. Оскільки актору тоді було вже більше 20 років, виникла версія, що сценарій перепишуть і Паркер буде вчитися в коледжі, а не в школі, проте цього не сталося.

Спочатку планувалося, що подругою Пітера знову стане Мері Джейн Вотсон. Однак потім перевагу віддали Гвен Стейсі. У серпні 2010 р. стало відомо, що на цю роль претендують Імоджен Путс, Офелія Ловібонд, Лілі Коллінз, Тереза Палмер, Емма Робертс, Емма Стоун, Міа Васіковська, Діанна Агрон, Джорджина Хейг та Домінік Макеллігот. 5 жовтня на роль затвердили Стоун.

Повідомляли, що роль Коннорса можуть отримати Крістоф Вальц або Майкл Фассбендер, проте у жовтні 2010 р. стало відомо, що ним стане Ріс Іфанс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *