Льодовиковий період: Континентальний дрейф

Льодовиковий період: Континентальний дрейф (Ice Age: Continental Drift / Ледниковый период: Континентальный дрейф). Анімація / комедія. США, 2012. Режисери Стів Мартіно, Майк Турмейкер. Ролі озвучують: Рей Романо, [Джон Легуїзамо->john-leguizamo], [Деніс Лірі->denis-leary], [Дженніфер Лопес->jennifer-lopez], Квін Латіфа.

ice_age_4_poster.jpg

З 12 липня стрічку “Льодовиковий період: Континентальний дрейф” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Мамонт Менні, лінивець Сід та шаблезубий тигр Дієго опиняються на айсбергу після того, як континент починає руйнуватись. Намагаючись знайти сім’ю Менні, друзі зустрічають піратів і вчаться виживати у новому для себе світі…

Режисер кіносеріалу змінився – ним став Стів Мартіно ([“Хортон”->horton]). Йому допомагав Майк Турмейкер, який працював над третім “Льодовиковим періодом”. В якості підготовки до зйомок вони разом зняли дві комічні короткометражки про нещасливі пригоди білки Скрета. Разом з новим режисером до роботи над серіалом підключились нові художники, оператор, композитор тощо. Усі сподіваються, що завдяки ним “льодовиковий” цикл отримає друге дихання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *