Любий друг

У першу чергу це кіно зацікавить, звичайно ж, прихильниць [Паттінсона->robert-pattinson]. Але ті з них, хто очікує побачити щось подібне до солодкого вампірчика, який нікого не їсть, будуть здивовані і, напевно, неприємно. Цього разу актор грає значно цікавішого персонажа, от тільки позитивним його не назвеш.

bel_amin1.jpg

Продовжити читання “Любий друг”

Похмурі тіні

[Тім Бертон->tim-burton] та [Джонні Депп->johnny-depp]. Казкова комбінація для студій, і публіка довгий час теж була нею задоволена ще з часів “Едварда Руки-ножиці”. На жаль, остання робота тандему далека від кращих спільних робіт зірки-режисера та зірки-актора, хоча тим, на кого хоча б одне з цих двох імен діє магічно, вона може сподобатись.

dark_shadows1.jpg

Продовжити читання “Похмурі тіні”

Люди у чорному-3

Люди у чорному-3 (Men In Black 3 / Люди в черном-3). Фантастична комедія. США, 2012. Режисер Баррі Сонненфелд. У ролях: [Вілл Сміт->will-smith], [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], [Джош Бролін->josh-brolin], Джемейн Клемент, Майкл Стулбарг, [Емма Томпсон->emma-thompson].

men_in_black_3_poster.jpg

З 24 травня стрічку “Люди у чорному-3” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” у форматі IMAX-3D.

Коли життю агента Кея (Джонс), а також усій планеті, починає загрожувати небезпека, агент Джей (Сміт) вирушає у минуле, щоб виправити ситуацію. Йому і молодому Кею (Бролін) доводиться розкривати таємниці, від яких залежить репутація агентства і майбутнє усього людства. Продовжити читання “Люди у чорному-3”