Нова Людина-Павук

Може видатися дивною спроба не просто повернутись до одного з найвідоміших марвелівських персонажів, а заново розповісти про його походження, оскільки попередній фільм на цю тему, популярний в усьому світі [“Людина-Павук”->spider-man] Сема Реймі, був знятий усього 10 років тому, і його все ще дуже добре пам’ятають. Проте [Марку Веббу->mark-webb] та сценаристам вдалося майже уникнути повторів і створити картину, яка в деяких аспектах краща за попередників, в тому числі у плані видовищності, завдяки вдалому використанню IMAX-3D (у даному форматі стрічку можна переглянути у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”).

amazing_spider-man1.jpg

Продовжити читання “Нова Людина-Павук”

Залізне небо

Залізне небо (Iron Sky / Железное небо). Фантастика / комедія / бойовик. Німеччина-Фінляндія, 2012. Режисер Тімо Вуоренсола. У ролях: Юлія Дітце, Крістофер Кербі, Удо Кір, Отто Гец, Тіло Прюкнер.

iron_sky_poster.jpg

З 19 липня стрічку “Залізне небо” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

У 1945 р. група нацистів втекла на Місяць за допомогою останніх розробок у галузі антигравітації. У 2018 р. вони приводять у дію план “метеор-бліцкригу” – масованого нападу на Землю з використанням космічних цепелінів та літаючих тарілок. Продовжити читання “Залізне небо”

Червоні вогні

Червоні вогні (Red Lights / Красные огни). Трилер. США, 2012. Режисер Родріго Кортес. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Сігурні Вівер->sigourney-weaver], [Кілліан Мерфі->cillian-murphy], Тобі Джонс, Елізабет Олсен, Джоелі Річардсон, Крейг Робертс, Карен Дейвід, Берн Горман, Жан Корнет.

red_lights_poster.jpeg

З 19 липня стрічку “Червоні вогні” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Маргарет Метісон і Том Беклі вивчають паранормальні явища. Їх мета – пошук доказів шахрайського походження загадкових метафізичних проявів. Але тут на сцені з’являється Саймон Сілвер – легендарний сліпий екстрасенс, який не давав про себе знати 30 років… Продовжити читання “Червоні вогні”