Людина темряви

Людина темряви (Darkman / Человек тьмы). США, 1990. Режисер Сем Реймі. У ролях: Лаям Нісон, Франсес Макдорманд, Колін Фрілз, Ларрі Дрейк.

1+1, субота 11 лютого, 00.05

Вчений (Нісон), який займався клонуванням окремих частин тіла за допомогою комп’ютера, був спотворений під час нападу на лабораторію бандитами, найнятими одним з корумпованих ділків. Він робить собі нове обличчя і повертається, щоб помститися, як Даркмен – Людина темряви… Похмурий кінокомікс з великою дозою “чорного гумору”, знятий культовим режисером Реймі, має своїх прихильників, але поступається найкращим зразкам жанру (таким, як бертонівські “Бетмени”). Шкода чудову акторку Макдорманд, для якої роль і жанр виявились зовсім чужими.

Людина темряви (Darkman / Человек тьмы). США, 1990. Режисер [Сем Реймі->sam-raimi]. У ролях: [Лаям Нісон->liam-nison], [Франсес Макдорманд->frances-mcdormand], Колін Фрілз, Ларрі Дрейк.

ICTV, середа 13 січня, 1.20

Вчений (Нісон), який займався клонуванням окремих частин тіла за допомогою комп’ютера, був спотворений під час нападу на лабораторію бандитами, найнятими одним з корумпованих ділків. Він робить собі нове обличчя і повертається, щоб помститися, як Даркмен – Людина темряви… Похмурий кінокомікс з великою дозою “чорного гумору”, знятий культовим режисером Реймі, має своїх прихильників, але поступається найкращим зразкам жанру 90-х (таким, як бертонівські “Бетмени”). Шкода чудову акторку Макдорманд, для якої роль і жанр виявились зовсім чужими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *