Неможлива місія

Неможлива місія (Mission: Impossible / Невыполнимая миссия). США, 1996. Режисер Браян Де Палма. У ролях: Том Круз, Джон Войт, Еммануель Беар, Вінг Реймс, Жан Рено, Еміліо Естевес, Ванесса Редгрейв.

Інтер, п’ятниця 26 травня, 22.15

Агент ЦРУ Ітан Хант намагається знайти зрадника, який викрав секретні документи та вбив колег Ханта, підставивши його… Касовий успіх “Утікача” з Харрісоном Фордом спокусив Голлівуд використати сюжет ще одного старого серіалу. Успіх цього високобюджетного трилера-бойовика був не меншим. Фінальна сцена переслідування в тунелі під Ла-Маншем досі здатна вразити найвибагливішого глядача. Сюжет колись видавався надуманим, але у порівнянні з тупою третьою частиною він здається мало не сучасною класикою шпигунської інтриги.

Неможлива місія (Mission: Impossible / Невыполнимая миссия). США, 1996. Режисер [Браян Де Палма->brian-de-palma]. У ролях: [Том Круз->tom-cruise], [Джон Войт->john-voight], Еммануель Беар, [Вінг Реймс->ving-rames], [Жан Рено->jean-reno], Еміліо Естевес, Ванесса Редгрейв.

Інтер, п’ятниця 26 травня, 22.15

Агент ЦРУ Ітан Хант намагається знайти зрадника, який викрав секретні документи та вбив колег Ханта, підставивши його… Касовий успіх [“Утікача”->fugitive] з [Харрісоном Фордом->harrison-ford] спокусив Голлівуд використати сюжет ще одного старого серіалу. Успіх цього високобюджетного трилера-бойовика був не меншим. Фінальна сцена переслідування в тунелі під Ла-Маншем досі здатна вразити найвибагливішого глядача. Сюжет колись видавався надуманим, але у порівнянні з тупою [третьою частиною->mission-impossible-3] він здається мало не сучасною класикою шпигунської інтриги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *