Мiй найкращий коханець

Мiй найкращий коханець (Prime / Мой лучший любовник). Комедiя. США, 2005. Режисер Бен Янгер. У ролях: Мерiл Стрiп, Ума Турман, Браян Грiнберг.

37-рiчну красуню-кар’eристку Рафi (Турман) кинув чоловiк. У вiдчаi вона звертаeться до психотерапевта Лiзи (Стрiп), яка даe iй пораду почати зустрiчатись з молодим чоловiком. Жiнка так i робить, i дуже цим задоволена. Незадоволеною стаe Лiза, коли дiзнаeться, що молодий коханець пацieнтки – ii 23-рiчний син Дейвiд (Грiнберг).

Робота над сценарieм тривала вiсiм рокiв. “Мiй найкращий коханець” – це фiльм про те, що вiдбуваeться, коли люди спочатку закохуються, а потiм розумiють, наскiльки складно iм бути разом. У стрiчцi даний цiкавий погляд на труднощi професii психолога: 50-рiiчна Лiза здатна давати блискучi, дiючi поради своiм пацieнтам, але не в станi допомогти розiбратись у почуттях власному сину”, – каже режисер Янгер (“Бойлерна”). Вiн вважаe, що його картина – про фактори, якi можуть вплинути на встановлення стосункiв мiж двома людьми, такi, як вiк, досвiд, релiгiя, культурний рiвень.

Мiй найкращий коханець (Prime / Мой лучший любовник). Комедiя. США, 2005. Режисер [Бен Янгер->]. У ролях: [Мерiл Стрiп->], [Ума Турман->], [Браян Грiнберг->].

37-рiчну красуню-кар’eристку Рафi (Турман) кинув чоловiк. У вiдчаi вона звертаeться до психотерапевта Лiзи (Стрiп), яка даe iй пораду почати зустрiчатись з молодим чоловiком. Жiнка так i робить, i дуже цим задоволена. Незадоволеною стаe Лiза, коли дiзнаeться, що молодий коханець пацieнтки – ii 23-рiчний син Дейвiд (Грiнберг).

Робота над сценарieм тривала вiсiм рокiв. “Мiй найкращий коханець” – це фiльм про те, що вiдбуваeться, коли люди спочатку закохуються, а потiм розумiють, наскiльки складно iм бути разом. У стрiчцi даний цiкавий погляд на труднощi професii психолога: 50-рiiчна Лiза здатна давати блискучi, дiючi поради своiм пацieнтам, але не в станi допомогти розiбратись у почуттях власному сину”, – каже режисер Янгер ([“Бойлерна”->Бойлерна]). Вiн вважаe, що його картина – про фактори, якi можуть вплинути на встановлення стосункiв мiж двома людьми, такi, як вiк, досвiд, релiгiя, культурний рiвень.

На роль Рафi спочатку претендувала [Сандра Баллок->], але знiматись iй завадили власнi амбiцii: акторка вимагала внести в сценарiй змiни, на що Янгер вiдповiв рiзкою вiдмовою. За два тижнi до початку зйомок Баллок замiнила Турман.

Для Стрiп спiвпраця з Турман стала приeмним сюрпризом: “Я не уявляла, що вона насправдi настiльки добра актриса, доки у мене не з’явилась можливiсть зiграти з нею в парi i спостерiгати за ii роботою”. Зi Стрiп режисер завжди отримував бажаний результат з першого разу, тодi як з iншими акторами таке бувало можливим тiльки пiсля десятого дубля. “Моя героiня нiби знаходиться мiж двох вогнiв: з одного боку – Лiза-психолог, це ii робота i вона повнiстю вiддаeться iй, щиро любить своiх пацieнтiв i довiряe iм, а з iншого боку – Лiза-мати, яка сама стикаeться з проблемами у стосунках з власним сином. Вона не сприймаe його як дорослого чоловiка, готового до серйозних стосункiв”, – розповiдаe актриса.

Молодий актор Грiнберг e немовби дзеркальним вiдображення свого героя: вiн добре знаe життя мегаполiсу, i його батьки – психологи. Однак йому все таки довелось звикати до ролi, переiхавши в Нью-Йорк за рiк до зйомок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *