Кріс Пенн

Крістофер Пенн народився 10 червня 1965 р. Ким міг стати хлопець, у якого батько – режисер телевізійних передач Лео Пенн, мати – актриса Ейлін Раян, старші брати Шон і Метью – актори? (Ще один брат Кріса Майкл – співак.) Підлітком Кріс відвідував заняття з акторської майстерності, але насправді робив це для того, щоб знайомитись з дівчатами. Викладачкою 14-річного Кріса була Пеггі Ф’юрі. “Я приходив і казав: Пеггі, я прийшов. Вона відповідала: а що ти хочеш робити? А я нічого не хотів, я просто сидів і витріщався на найвродливіших дівчат класу”.

“Я завжди любив кіно і люблю в ньому зніматися. Коли ти отримуєш роль в проекті своєї мрії, ти більш за все на світі хочеш зробити те, в що дійсно віриш”, – казав Кріс. Він знявся в 51 фільмі. Серед них – “Бійцівська рибка”, “Скажені пси”, “Справжнє кохання”, “Бетховен-2”, “Година пік”, “Спецагент Коркі Романо”, “Відлік вбивств”, “Старськи і Хатч”, “Після заходу сонця”. Пенн знімався у Копполи, Тарантіно, Тоні Скотта, Абела Феррари, працював з Майклом Медсеном, Крісом Такером, Бредом Піттом, Гарі Олдменом. Пенн ніколи не вважався зіркою, але був добрим характерним актором, і його жорстокий гангстер зі “Скажених псів” запам’ятався багатьом. Серед інших досягнень Кріса – чорний пояс з карате, і він неодноразово демонстрував свою бойову майстерність на екрані.

Крістофер Пенн (Christopher Penn / Кристофер Пенн) народився 10 червня 1965 р. Ким міг стати хлопець, у якого батько – режисер телевізійних передач Лео Пенн, мати – актриса Ейлін Раян, старші брати Шон і Метью – актори? (Ще один брат Кріса Майкл – співак.) Підлітком Кріс відвідував заняття з акторської майстерності, але насправді робив це для того, щоб знайомитись з дівчатами. Викладачкою 14-річного Кріса була Пеггі Ф’юрі. “Я приходив і казав: Пеггі, я прийшов. Вона відповідала: а що ти хочеш робити? А я нічого не хотів, я просто сидів і витріщався на найвродливіших дівчат класу”.

“Я завжди любив кіно і люблю в ньому зніматися. Коли ти отримуєш роль в проекті своєї мрії, ти більш за все на світі хочеш зробити те, в що дійсно віриш”, – казав Кріс. Він знявся в 51 фільмі. Серед них – “Бійцівська рибка”, “Скажені пси”, “Справжнє кохання”, “Бетховен-2”, “Година пік”, “Спецагент Коркі Романо”, “Відлік вбивств”, “Старськи і Хатч”, “Після заходу сонця”. Пенн знімався у Копполи, Тарантіно, Тоні Скотта, Абела Феррари, працював з Майклом Медсеном, Крісом Такером, [Бредом Піттом->bred-pitt], Гарі Олдменом. Пенн ніколи не вважався зіркою, але був добрим характерним актором, і його жорстокий гангстер зі “Скажених псів” запам’ятався багатьом. Серед інших досягнень Кріса – чорний пояс з карате, і він неодноразово демонстрував свою бойову майстерність на екрані.

Кілька днів тому Кріс Пенн був знайдений мертвим в своєму чотирьохповерховому будинку, розташованому на 1033-му Океанському авеню Санта-Моніки (штат Каліфорнія). Це сталося біля 16.00 за місцевим часом, тіло знайшла домробітниця актора. Саме вона подзвонила в поліцію.

Обставини вбивства поки що невідомі. За даними правоохоронних органів, актор помер у власному ліжку, на тілі не знайдено жодних слідів фізичного насильства. Тому версію вбивства поліція не розглядає. У ЗМІ з’являлась інформація, що вночі перед смертю Пенна з його будинку вийшов актор Мартін Шин з двома жінками, однак поліція це повідомлення ніяк не прокоментувала. Представник коронера Ед Вінтер відмовився відповідати на питання, чи була смерть актора природною чи він помер під дією чогось.

“Родина Пеннів буде дуже вдячна ЗМІ, якщо в цей важкий час вони не будуть торкатись їх приватної справи”, – сказано в заяві Мари Баксбаум, яка представляє інтереси Шона Пенна.

“Доля – це частина таємниці нашого існування, яку зовсім не обов’язково розкривати, – казав Кріс Пенн в одному з інтерв’ю. – Якщо реінкарнація можлива, то, звичайно, і доля існує, чи не так? Ми не все можемо контролювати і не все розуміємо. Тому, напевно, маємо вірити в те, що фатум існує. Чи впевнений я в цьому – ні. І сумніваюсь, що хтось інший впевнений. Але, напевно, я зрозумію це після смерті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *