У пошуках галактики

У пошуках галактики (Galaxy Quest / В поисках галактики). США, 1999. Режисер Дін Перісот. У ролях: Тім Аллен, Сігурні Уївер, Алан Рікман, Тоні Шелхауб, Сем Рокуелл.

ICTV, п’ятниця 3 лютого, 19.20

Актори фантастичного телесеріалу «У пошуках галактики» потрапляють… у космос, щоб взяти участь у справжніх «зоряних війнах». Їхньої допомоги потребують дивакуваті прибульці, які вважають телевізійні подвиги виконавців щирою правдою… Автори стрічки не приховували, що головною їхньою ідеєю було посміятися над «Зоряним шляхом», його героями та стереотипами, а разом з тим і над фанатичним захопленням ним американців. Фільм продовжує традиції іронічної фантастики 90-х типу «Людей у чорному» та «Марс атакує!», хоча й поступається цим двом стрічкам вигадливістю та дотепністю. Однак він пропонує непогану розвагу, особливо враховуючи коштовність постановки та чудові спецефекти від фірми Джорджа Лукаса. Інтер’єри космічного корабля були зняті на найбільшій рухомій станції в історії Голлівуду , а натурні зйомки проходили у долині штату Юта. Видовищність та гумор забезпечили фільму добрі касові збори: більше 65 млн. доларів у прокаті США.

У пошуках галактики (Galaxy Quest / В поисках галактики). США, 1999. Режисер Дін Перісот. У ролях: Тім Аллен, Сігурні Вівер, [Алан Рікман->alan-rickman], Тоні Шелхауб, Сем Рокуелл.

ICTV, п’ятниця 3 лютого, 19.20

Актори фантастичного телесеріалу «У пошуках галактики» потрапляють… у космос, щоб взяти участь у справжніх «зоряних війнах». Їхньої допомоги потребують дивакуваті прибульці, які вважають телевізійні подвиги виконавців щирою правдою… Автори стрічки не приховували, що головною їхньою ідеєю було посміятися над «Зоряним шляхом», його героями та стереотипами, а разом з тим і над фанатичним захопленням ним американців. Фільм продовжує традиції іронічної фантастики 90-х типу «Людей у чорному» та «Марс атакує!», хоча й поступається цим двом стрічкам за вигадливістю та дотепністю. Однак він пропонує непогану розвагу, особливо враховуючи коштовність постановки та чудові спецефекти від фірми Джорджа Лукаса. Інтер’єри космічного корабля були зняті на найбільшій рухомій станції в історії Голлівуду , а натурні зйомки проходили у долині штату Юта. Видовищність та гумор забезпечили фільму добрі касові збори: більше 65 млн. доларів у прокаті США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *