Кохання та інші неприємності

Кохання та інші неприємності (Failure to Launch / Любовь и прочие неприятности). США, 2006. Режисер Том Дей. У ролях: Метью Макконахі, Сара Джессіка Паркер, Зої Дешанель, Кеті Бейтс.

Головному герою (Макконахі) вже за тридцять, а він все ще живе в домі своїх батьків. Звичайно, це факт відлякує всіх його подружок, щойно вони його дізнаються. Батьки давно мріють про те, щоб відправити синочка в світ, тому наймають спеціалістку з маніпулювання емоціями (Паркер), яка має закохати хлопа в себе і таким чином підвищити його самооцінку, щоб він переїхав з батьківського дому.

Кохання та інші неприємності (Failure to Launch / Любовь и прочие неприятности). США, 2006. Режисер Том Дей. У ролях: [Метью Макконахі->matthew-mcconahey], Сара Джессіка Паркер, Зої Дешанель, Кеті Бейтс.

Головному герою Тріппу (Макконахі) вже за тридцять, а він все ще живе в домі своїх батьків. Звичайно, це факт відлякує всіх його подружок, щойно вони його дізнаються. Батьки давно мріють про те, щоб відправити синочка в світ, тому наймають спеціалістку з маніпулювання емоціями Полу (Паркер), яка має закохати хлопа в себе і таким чином підвищити його самооцінку, щоб він переїхав з батьківського дому.

Стрічку знято за сценарієм Тома Еста та Метта Ембера. Маконахі отримав головну роль у середині січня 2005 р., а зірка серіалу «Секс і місто» Паркер стала його партнеркою через кілька тижнів.

«З точки зору Тріппа, йому нічого не треба робити вдома, – розповідає про свого героя Макконахі. – Все бесплатно, у нього чудова кімната, а його білизну завжди випре матуся. Чудовий готель».

«На папері випадок Тріппа видається простим і зрозумілим, – каже Паркер. – Звичайно, коли вона з ним знайомиться, виявляється, що все набагато складніше. Вона бачить добре вихованого і освіченого, дуже нормального чоловіка, який у 50 мільйонів разів вродливіший за інших її клієнтів. Але є деякі причини, чому він просто не може вийти за двері».

Режисер Дей перед зйомками прочитав багато статей про цю тенденцію. «Було дуже цікаво дізнаватись нові соціологічгі терміни для дорослих дітей, які живуть в домі батьків, – розповідає він. – До того ж меня подобається те, що це універсальний феномен: кожен знає когось, хто в солідному віці живе з батьками. Сподіваюсь, нам вдалось вловити гумористичний аспект цієї сімейної тенденції».

1 коментар для “Кохання та інші неприємності”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *