Крістанна Локен

Крістанна Локен (Christanna Locuen / Кристанна Локен) народилась у містечку Гент (штат Нью-Йорк). Вона виросла на фермі своїх батьків LoveApple Farm. Її батько захоплювався письменництвом, мати, Ренд Локен, норвежка за походженням, раніше була фотомоделлю і працювала в агентстві Wighelmina. Батьки всіляко заохочували творчі інтереси дочок: Крістанна та її старша сестра Таня займались хореографією, співом і акторською майстерністю. В шоу-бізнес майбутня актриса потрапила у 13 років: вона знімалась в масовці і грала епізодичні ролі в телешоу, які знімали в Нью-Йорку.

В 15 років Локен почала працювати в модельному бізнесі. У 2003 р. після кількох робіт на телебаченні вона пройшла у фіналістки конкурсу і отримала одну з найпрестижніших ролей сезону – роль безжальної термінатриці у “Термінаторі-3”. “Бити Арнольда було надзвичайно кумедно, – зі сміхом згадує Крістанна. – Але жодної секунди мене не залишала думка, що переді мною чоловік, який отримує 30 мільйонів доларів за фільм. Якщо промахнешся і вдариш йому по пиці, матимеш проблеми!”

Крістанна Локен (Kristanna Loken / Кристанна Локен) народилась у містечку Гент (штат Нью-Йорк). Вона виросла на фермі своїх батьків LoveApple Farm. Її батько захоплювався письменництвом, мати, Ренд Локен, норвежка за походженням, раніше була фотомоделлю і працювала в агентстві Wighelmina. Батьки всіляко заохочували творчі інтереси дочок: Крістанна та її старша сестра Таня займались хореографією, співом і акторською майстерністю. В шоу-бізнес майбутня актриса потрапила у 13 років: вона знімалась в масовці і грала епізодичні ролі в телешоу, які знімали в Нью-Йорку.

В 15 років Локен почала працювати в модельному бізнесі. У 2003 р. після кількох робіт на телебаченні вона пройшла у фіналістки конкурсу і отримала одну з найпрестижніших ролей сезону – роль безжальної термінатриці у [“Термінаторі-3”->terminator-3]. “Бити Арнольда було надзвичайно кумедно, – зі сміхом згадує Крістанна. – Але жодної секунди мене не залишала думка, що переді мною чоловік, який отримує 30 мільйонів доларів за фільм. Якщо промахнешся і вдариш йому по пиці, матимеш проблеми!”

Перед зйомками “Термінатора-3” акторка багато тренувалась. Набравши за допомогою спеціаліста з харчування 15 фунтів додаткової м’язистої ваги, вона працювала зі штангою та гирями, а також займалась зі знавцями різних видів зброї. Для того, щоб її поведінка на екрані була якомога реалістичнішою, Локен засвоїла ази спеціального стилю ізраїльських солдатів Крав Мага. “Це щось на кшталт вуличної рукопашної бійки з використанням підручних предметів, – розповідає Крістанна. – Удари завдаються ліктями, колінами і головою. До того часу, коли почались зйомки, я при бажанні могла б наробити своєму партнеру синців. Мені весь час доводилось стежити за собою”. Крім бойової підготовки Локен працювала з майстром пантоміми, щоб за допомогою скупих рухів підкреслити нелюдське походження своєї героїні.

У 2003 р. у списку найсексапільніших дівчат, опублікованому в чоловічому журналі Maxim, Крістанна зайняла третє місце. Вона отримала багато запрошень зніматись і підписала контракти на ролі у фільмі [“Бладрейн”->bludrein-ann] та в екранізації гри “В ім’я короля: історія облоги башти”. Зйомки останньої стрічки пройшли влітку 2005 р., а в США вона вийде у двох частинах – 3 листопада і 1 грудня 2006 р. Актриса також знялась в малобюджетній стрічці “Кохання з присмаком лайму”.

У містичному трилері Уве Болла “Бладрейн” Локен зіграла напівлюдину-напіввампіра. Режисер розповідав, що на зйомках акторці довелось пережити чимало неприємних моментів (кривавий душ і сцени, в яких героїня когось кусає), але вона виявилась, за його словами, “стійким олов’яним солдатиком”. “Це було чудове випробування на витривалість – і на фізичну, і на емоційну, – каже Крістанна. – Тепер я краще знаю себе і свої можливості”. Вона охоче зніметься в продовженні, сценарій якого, як натякає Болл, вже написано.

У вільний час Локен займається йогою, скелелазінням, кінним спортом. Вона – вправна наїзниця, і серед її досягнень – 300-мильна подорож верхи Намібією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *