Перетнути межу

Перетнути межу (Walk the Line / Переступить черту). Музична драма. США, 2005. Режисер Джеймс Менголд. У ролях: Хоакін Фенікс, Різ Візерспун, Дженніфер Гудвін, Шеллі Лінн, Роберт Патрік.

Біографія Джонні Кеша, легендарного гітариста, який працював у різних музичних стилях, в тому числі кантрі. Після переїзду в Мемфіс він швидко пізнає успіх і так само швидко потрапляє у наркотичну залежність. Все життя Кеша його добрим янголом була співачка Джун Картер, разом з якою він пережив багато радісних і сумних моментів, перш ніж вони стали чоловіком і дружиною.

Перетнути межу (Walk the Line / Переступить черту). Музична драма. США, 2005. Режисер Джеймс Менголд. У ролях: [Хоакін Фенікс->joaquin-phoenix], [Різ Візерспун->reese-weetherspoon], Дженніфер Гудвін, Шеллі Лінн, Роберт Патрік.

Біографія Джонні Кеша, легендарного гітариста і співака, який працював у різних музичних стилях, в тому числі кантрі. Після переїзду в Мемфіс він швидко пізнає успіх і так само швидко потрапляє у наркотичну залежність. Все життя Кеша його добрим янголом була співачка Джун Картер, разом з якою він пережив багато радісних і сумних моментів, перш ніж вони стали чоловіком і дружиною.

Стрічку знято за двома автобіографічними книгами Кеша, а також біографією співака, написаною Патріком Карром. Чотири роки пішло на те, щоб викупити права на книгу про Кеша, і ще чотири – на те, щоб почати зйомки. Співак сам вибрав Фенікса для головної ролі, подейкують, що і Візерспун вибрала Джун Картер. Перед зйомками Фенікс навчився грати на гітарі, хоча раніше ніколи цим не займався. Він і Візерспун самі виконали пісні, що звучать у фільмі. Зйомки проходили в червні-вересні 2004 р. в Лос-Анджелесі, Нешвіллі, Мемфісі та деяких містах штатів Міссісіпі та Арканзас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *