Вихід у червоне

Вихід у червоне (Exit in Red / Выход в красное). США, 1996. Режисер Юрек Богаєвич. У ролях: Міккі Рурк, Керрі Отіс, Аннабел Скофілд, Ентоні Майкл Холл.

ICTV, середа 29 березня, 23.50

Психіатра звинувачують у смерті пацієнтки. Поки його адвокат вирішує проблему, герой вирішує відпочити від неприємностей на самоті. Після чого зустрічає таємничу незнайомку… Пересічний еротичний трилер, яскравий прикладом того, чим займався у 90-х (окрім лікування від наркозалежності і бійок з дружиною) Рурк, один з найпопулярніших акторів 80-х.

Вихід у червоне (Exit in Red / Выход в красное). США, 1996. Режисер Юрек Богаєвич. У ролях: [Міккі Рурк->mickey-rork], Керрі Отіс, Аннабел Скофілд, Ентоні Майкл Холл.

ICTV, середа 29 березня, 23.50

Психіатра звинувачують у смерті пацієнтки. Поки його адвокат вирішує проблему, герой вирішує відпочити від неприємностей на самоті. Після чого зустрічає таємничу незнайомку… Пересічний еротичний трилер, яскравий приклад того, чим займався у 90-х (окрім лікування від наркозалежності і бійок з дружиною) Рурк, один з найпопулярніших акторів 80-х.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *